Η προσγείωση πάντα είναι γρήγορη και ανώμαλη

Όσο κι αν είναι αχώνευτη με σόδες της καλύτερης μάρκας, αλλά αυτή είναι η αλήθεια και δεν αλλάζει.. Έτσι και ξεκινήσει η κατηφόρα, δεν έχει τελειωμό, δεν έχει σταματημό. Σε όλα τα επίπεδα απλώνεται. Πριν να καταλάβεις τι έχει γίνει, όλοι σου έχουν γυρίσει την πλάτη. Δεν θέλουν να σε ξέρουν, δεν σε ήξεραν και ποτέ θα πουν.

Πες μου, μπαμπά, μια ιστορία τέτοια, σε παρακαλώ. Έφοδος της Interpol σε παράγοντες της Super League 2 για παράνομα στοιχήματα. Όποιος την παρακολουθεί, καταλαβαίνει τι λέω.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, η ΕΡΤ ενημέρωσε τη Super League 2 ότι αναστέλλει την καταβολή του ποσού που υπολείπεται από το τηλεοπτικό συμβόλαιο με την κατηγορία, μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση που διερευνά η Interpol!

Η έφοδος της Interpol σε παράγοντες της Superleague 2, στο πλαίσιο επιχείρησης για την πάταξη κυκλώματος παράνομου στοιχηματισμού και η έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη, έχουν προκαλέσει ένα ντόμινο εξελίξεων σχετικά με τη δεύτερη τη τάξει ποδοσφαιρική κατηγορία στην Ελλάδα.

Η ΕΡΤ, η οποία και είχε τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Superleague 2 τη σεζόν που πέρασε, αποφάσισε να αναστείλει την καταβολή των 600.000 ευρώ που υπολείπονται από το συμβόλαιο και αφορούν στο μπόνους που έχει συμφωνηθεί, μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση, σεβόμενη τον θεσμικό της ρόλο και τα χρήματα του ελληνικού λαού.

Μάλιστα, ενημέρωσε με σχετική επιστολή της τον πρόεδρο της Λίγκας, Πέτρο Μαρτσούκο.

Προφανώς πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη, καθώς στην ταλαιπωρημένη από τα προβλήματα κατηγορία, τα τηλεοπτικά χρήματα αποτελούν μία πολύ σημαντική ανάσα για τις ομάδες.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.