Πρόωρο closing του Κιάμου στο Fever λόγω κορονοϊού

Πάνος Κιάμος

Το Fever, με τον Πάνο Κιάμο, όπως ξέραμε, ήταν να ρίξει σήμερα αυλαία για σεζόν, με μια τελευταία εμφάνιση. Αλλά λόγω της έντονης ανησυχίας που έχει προκαλέσει ο κορωνοϊος, δεν θα γίνει και αναγκαστικά, έτσι, ανανεώνει το ραντεβού για την επόμενη χειμερινή περίοδο.

Σύμφωνα με τις τελευταίας πληροφορίες του tsipasblog.gr, η απόφαση που πάρθηκε, πάρθηκε από κοινού μεταξύ του τραγουδιστή και του επιχειρηματία του κέντρου, Θανάση Παπαγεωργίου. Αφού, βέβαια, έλαβαν υπ’ όψιν τη λήψη μέτρων της κυβέρνησης για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Επομένως, πρόκειται για μια επιλογή που κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση.

Ίσως να έπαιξε, επίσης, ρόλο το γεγονός ότι ο Παπαγεωργίου έχει ευαισθητοποιηθεί ιδιαίτερα στο ζήτημα αυτό. Αφού έχει καταγωγή από την Αμαλιάδα, η οποία θυμίζει έρημη πόλη, μετά την γνωστοποίηση των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κοροναϊού στην περιοχή.

Κλείνοντας, θυμίζω πως και η Ιερά Οδός, με τον Βασίλη Καρρά, τον Γιάννη Πλούταρχο και την Ελένη Κοκκίνου, έκλεισε ενωρίτερα.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.