Η προφητεία του Ροκφέλερ

Ο David Rockefeller με την ανιψιά του

Το είπε το 1991 ο Ροκφέλερ. Ο David Rockefeller (1915-2017). ο τελευταίος εγγονός του ιδρυτή της δυναστείας των Ροκφέλερ. Στη φωτογραφία με μια εγγονή του. Ο Νταίηβιντ που είχε το κουμάντο του ιστορικού οίκου πέθανε 102 χρονών, τέσσερα χρόνια περισσότερα απ’ όσα έζησε ο πατριάρχης John Davison Rockefeller (1839-1937).

Τι είναι αυτό που είχε πει το 1991 ο προτεστάντης στο θρήσκευμα Νταίηβιντ Ροκφέλερ και το θυμήθηκα σήμερα, μέρες του κορονοϊού; Το δήλωσε, μάλιστα, σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του:

…διά χειρός Hλία Τσίπα

– Την ευθύνη γαι τον κόσμο πρέπει να την έχει μια παγκόσμια κυβέρνηση από διανοούμενους και τραπεζίτες. Μια κυβέρνηση με άτομα στοχαστικά και ρεαλιστικά στη σκέψη και η οποία δεν είναι ανάγκη να εκλέγεται.

Να διευκρινίσω. Δεν θυμάμαι ακριβώς πως το είπε ο τελευταίος εγγονός του πλουσιώτερου ανθρώπου στον κόσμο, του Τζων Ροκφέλερ, πατέρα έξι παιδιών. Αν. δηλαδή, είπε πως η ανθρωπότητα βαδίζει προς μια κατάσταση όπου θα κυβερνάται από μια ελιτίστικη ομάδα ατόμων, φιλοσόφων και τραπεζικών, ή ότι αυτό επιβάλλεται να γίνει.

Όπως και να το είπε, μήπως η κουβέντα χρειάζεται κάποια… επεξεργασία σήμερα, έστω και κάτω από την πίεση της απειλής, πραγματικής ή όχι, του κορονοίού.

-apodytiriakias.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.