Πρίγκιπες, εφοπλιστές και ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη συναυλία του Ρέμου στο Μονακό – Αποκλειστικές εικόνες (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Πρίγκιπες, εφοπλιστές και ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη συναυλία του Ρέμου στο Μονακό – Αποκλειστικές εικόνες (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Κόσμος της ναυτιλίας και των επιχειρήσεων γενικότερα έδωσε το «παρών» σε αυτή τη μεγάλη συναυλία, που διεξήχθη στο Yacht Club Monaco, στο πλαίσιο της εβδομάδας του περίφημου «Yacht Show», όπου παρελάσουν τα πιο πολυτελή και εντυπωσιακά σκάφη και θαλαμηγοί.

Δισεκατομμυριούχοι κατέκλυσαν το μικροσκοπικό πριγκιπάτο, ενώ ανάμεσα στους Έλληνες επιχειρηματίες που βρέθηκαν στη συναυλία ήταν μεταξύ άλλων, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, η Κλέλια και ο Στέλιος Χατζηιωάννου, η Μαριάννα Γουλανδρή και ο Φίλιππος Λαιμός, η Χριστιάνα και ο Γιώργος Γουλανδρής, η Έμιλυ και ο Χάρης Βαφειάς , o Βασίλης Γκόγκος, ο Κώστας Πηλαδάκης, ο Χάρης Σιανίδης, ο Σέρος Μύρτας, ο Τζον Καγιούλης κ.α.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μάλιστα, προχθές, Πέμπτη, η εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη μαζί με την Έμιλυ Βαφειά ένωσαν τις δυνάμεις τους σε μία ξεχωριστή έκθεση, «παντρεύοντας» το κόσμημα με την τέχνη.

Ακόμη, λέγεται ότι με την παρουσία τους τίμησαν τον καλλιτέχνη, ο πρίγκιπας Αλβέρτος και η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό.

Το εισιτήριο της συναυλίας για όσους παρευρέθησαν ανήλθε στα 1.500 ευρώ.

Σημειώνεται ότι στην τιμή συμπεριλαμβανόταν ένα πλήρες γεύμα, ορεκτικό, κυρίως πιάτο, επιδόρπιο, αλλά και ποτό.

Φυσικά αυτό το ποσό για κάποιον που ζει στο Μονακό δεν κρίνεται ως μεγάλο, ενώ η φιλανθρωπική συναυλία απευθύνθηκε κυρίως σε εκατομμυριούχους.

Προηγουμένως, στήθηκε ένα ελληνικό γλέντι με γουρουνοπούλες, σύμφωνα με πληροφορίες.

Το μοναδικό αυτό μουσικό γεγονός, που έγινε χθες, διαδέχτηκε τη μεγάλη συναυλία που έχει καθιερώσει ετησίως, ο Αντώνης Ρέμος στο beach bar των διασήμων της Μυκόνου, Nammos.

Δες το αποκλειστικό υλικό, που εξασφάλισε το tsipasblog.gr.

Για βίντεο : ΠρώτοΔεύτεροΤρίτοΤέταρτοΠέμπτο

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.