«Πουτ@ν@ αμνησία»! Στην Πάτρα για πρώτη φορά, απόψε – Με υπογραφή ΛΟΥ!

Το Τσίπας Μπλοκ, ο αρχιεπίσκοπος στην παρασκηνιακή νυχτερινή δημοσιογραφία, σε πανελλαδικό επίπεδο, που γράφουμε κάτι, και μέσα σε λίγα λεπτά γίνεται ο χαμός. Λοιπόν, στις 22 Δεκεμβρίου 2023, αποκάλυψε: «Ο Λου ανέβασε φώτο στα social media. Απεικονίζεται μαζί με τον Νίκο Κούφη, τον Γιώργο Τσούνη και τον Λάμπρο Αδριανό. Και το ”έντυσε” με την φράση “Πρόδρομος εξελίξεων”. Τι σόι εξελίξεις να ‘ναι αυτές! Σίγουρα στο πιο μεγάλο μέγεθος, και σίγουρα περιμένεις να κάνουν ντόρο Α’ βαθμού. Λου είναι αυτός. Και κανονικά θα πρέπει να κάνεις το σταυρό σου, να βάλει ο θεός το χέρι του, να είναι έτσι. Ναι, βέβαια, πολύς κόσμος θα ξαναφάει ψωμί. Σου έχω ευχάριστα νέα. Τα χέρια δόθηκαν, το Tukan στο Rio, θα το δείτε By Lou ».

Με την ευκαιρία αναφέρω και κάτι άλλο. Πάντα όμως σε αυτό το νταλαβέρι, που μόλις ξεκίνησε. Και έχει προγραμματιστεί, αρχές του καλοκαιριού, να το δούμε σε επίσημη μορφή, και με αποτελέσματα, που θα πρέπει να τρίβετε τα μάτια σας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Βραδύ Παρασκευής 12/ 01 είναι τώρα, και σημαίνει πως ηγγικεν η ώρα! Ο Πάρης Ευαγγέλου, σίγουρα τον ξέρετε σήμερα όλοι. Είναι αυτός που έριξε στην κυριολεξία το TIK TOK, με το «Πουτ@ν@ αμνησία», τραγουδώντας στο κοινό του Ισραήλ (δείτε βίντεο). Θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στην Πάτρα, στο OMNIA downtown.

Εννοείται με υπογραφή ΛΟΥ!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.