Που είναι οι εκπρόσωποι της Πόλης, της Αχαΐας, της Δυτικής Ελλάδας …

θέμης Μπάκας

Το μεταφέρω αυτούσιο, όπως ποσταρίστηκε στο facebook του Θέμη Μπάκα :

Έλεγε …«Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε κρούσμα κορονοϊού και στη χώρα μας, όμως, είμαστε έτοιμοι αν υπάρξει τέτοιο περιστατικό να αντιμετωπιστεί και να κοπεί η αλυσίδα της μετάδοσης»

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η λύση άμεσης Αντιμετώπισης που βρήκε με δυσκολία μετά την ετοιμασία που είχε κάνει … «ακυρώνονται οι καρναβαλικές εκδηλώσεις σε ολόκληρη τη χώρα -συμπεριλαμβανομένης και της Πάτρας-, λόγω του κορονοϊού που έπληξε και τη χώρα μας.»

Πατρινό Καρναβάλι : Το Πατρινό καρναβάλι αποτελεί τόσο τη μεγαλύτερη όσο και την παλιότερη αποκριάτικη εκδήλωση στην Ελλάδα και μία από τις μεγαλύτερες στο κόσμο όσον αφορά τη συμμετοχή των καρναβαλιστών και την ιστορία του. Μετρά 190 χρόνια ιστορίας.

Απλά για να θυμηθούμε κάποια πράγματα για την Πόλη του Καρναβαλιού … δεν θα αναφέρω τπτ άλλο …. (για τη ζημιά των group , των καταστημάτων κλπ κλπ της Πόλης και της Αχαΐας γενικότερα )

Δυτική Ελλάδα: Η Περιφέρεια που το χρονικό διάστημα 2009-2018 το ετήσιο ΑΕΠ μειώθηκε κατά 25%, γεγονός που την υποβιβάζει στο τέλος σχεδόν της κατάταξης των Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η μείωση των επενδύσεων έχει αγγίζει το 70%, ενώ η απορρόφηση πόρων του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας ανέρχεται μόλις στο 22,8% και αυτή είναι η τρίτη χαμηλότερη επίδοση στη χώρα .

Πάτρα: Το 2018 στο σύνολο της χώρας η ανεργία άγγιξε το 19,3% .Την ίδια ώρα , για την ίδια χρονική περίοδο, το ποσοστό της ανεργίας στην Αχαΐα ήταν της τάξης του 33,7% . Τα μεγέθη ως προς το κατά κεφαλήν ακαθάριστο εθνικό προϊόν, το οποίο για την Ελληνική επικράτεια κυμάνθηκε στο -25% το διάστημα 2008 – 2016, ενώ για την Αχαΐα το ποσοστό αυτό εκτινάχθηκε μειούμενο στο 30,6% .

Υ.Γ: Που είναι οι εκπρόσωποι της Πόλης, της Αχαΐας , της Δυτικής Ελλάδας … ( πράσινοι , κόκκινοι , μπλε , μωβ , λευκοί ,μαύροι , κίτρινοι , όλα τα χρώματα κλπ κλπ ) οέο ;;;

Όταν το σκέφτομαι , έρχεται στο μυαλό μου αυτός ο ήχος από το ηλεκτρικό κατσαβίδι που ( σε βιδώνει στη καρέκλα ) ακούω πολλές φορές το πρωί στα Παραπολιτικα 90,1 στην εκπομπή του Παναγιώτη Τζένου.

-Ο Θέμης Μπάκας είναι διευθύνων σύμβουλος του Πανελλαδικού Κτηματομεσιτικού Δικτύου E-Real Estates

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.