Πόσο τυχερός νιώθει ο Ίμβρος

Πέτρος Ίμβριος, Μαριάνα Παπαμακαρίου,. Δημήτρης Μεσούλας

Συνήθως διαβάζουμε για τον τραγουδιστή, που κατηγορεί τον επιχειρηματία, πως είναι ξετσίπωτος, πως του έφαγε τα λεφτά, πως δεν ήταν ο σωστός στην συμφωνία, που είχαν κάνει. Και άλλα τέτοια ωραία, πεζοδρομιακά. Ακόμα και από τραγουδιστές και επιχειρηματίες, μεγάλους, που δεν πάει το μυαλό σου. Μέχρι και φόνος φοβάσαι πως θα προκύψει, σε κάποιες περιπτώσεις.

Συμβαίνει και το άλλο, όμως. Για αυτή την τετράμηνη συνεργασία, στο Aristotle Piraeus, την πιο δύσκολη ημέρα, την Δευτέρα, άλλα διαβάσαμε από τον Πέτρο Ίμβριο. Εντελώς άλλα. Κάνει απολογισμό, και καταλήγει πόσο ευλογημένος νιώθει που συνεργάστηκε με αυτόν τον Δημήτρη Μεσούλο. Πολύ μεγάλο επιχειρηματία, πρώτα έτσι τον χαρακτηρίζει, και μετά φίλο και αδερφό του. Με την Μαριάνα Παπαμακαρίου, συνυπάρχει τραγουδιστικά ο Ίμβριος.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Έγραψε τα εξής στο facebook :

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους εσάς τους φίλους μας που κάθε Δευτέρα δημιουργούν το αδιαχώρητο στο αγαπημένο μας Aristotle Piraeus !!! Επίσης μετά από μία τετράμηνη ΑΨΟΓΗ συνεργασία θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον (κατ’ αρχήν φίλο μου) και σπουδαίο επιχειρηματία Dimitris Mesoulas II για την καυτή έδρα που μας παρέχει και που ήτανε ο εμπνευστής του ‘διδύμου’ μας με την Μαριαννάρα μου ! Αυτή την τεράστια τραγουδήστρια και ψυχή !!! Μαριάννα Παπαμακαρίου/Marianna Papamakariou σ ευχαριστώ που υπάρχεις, που μοιραζόμαστε τις Δευτέρες μας και που αγγίζεις και κάνεις χαρούμενες τις ψυχές μας με αυτό το θείο δώρο τη φωνάρα σου και την ψυχή σου !!!Σ αγαπώ ! Μεγαλο ευχαριστώ επίσης στους τεράστιους μουσικούς μας και πρωτεργάτες @dramalis petros & @zafiriougiorgos Αλλά και τους @dimi nanos και @dim_honosΕπίσης… Νεκτάριος Αναγνωστου είσαι η ψυχή της Δευτέρας και σ ευχαρουμε που είσαι πριν από μας…για μας…σε όλα !!! Και βέβαια ευχαριστώ ΟΛΟ μας το υπέροχο προσωπικό που με δοτικότητα εργάζεται άγρυπνο όλο το βράδυ και εξυπηρετεί με ευγένεια και αγάπη τις ανάγκες των φίλων μας !ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και πάλι σε όλους με υγεία !

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.