Πως ο Θανόπουλος στέρησε την Παναχαϊκή από τον Μπέο

Τάκης Θανόπουλος- Αχιλλέας Μπέος

Στα σχέδια μου, για τα επόμενα χρόνια, είναι να φτιάξω ένα βιβλίο, για τις πιο κρυφές ιστορίες της Ιστορίας. Θα ναι ‘ναι βιβλίο σοβαρό, ποιοτικό, μελετημένο, όχι φτηνιάρικο και χυδαίο. Ένα κεφάλαια αυτού του βιβλίου, θα αφιερωθεί στο Αχιλλέα Μπέο. Σίγουρα. Υψηλής κλάσεως παράγοντας, συνεχίζει να υπηρετεί το ποδοσφαιρικό παραγοντιλίκι. Πολύ σωστά. Θα έγραφα συναρπαστικά πράγματα, όπως και ότι στο παρελθόν, είχε ρίξει κρυφές ματιές προς την Παναχαϊκή.

Το στορι έχεις ως εξής :

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σκέπτομαι πόσο μπορεί να είχε αλλάξει το σκηνικό αν ο παντοδύναμος Αχιλλέας Μπέος την είχε πάρει. Όχι, τώρα, πριν κάποια χρόνια, που είχε ενδιαφερθεί πραγματικά και ρεαλιστικά. Ένας είναι ο Μπέος, που από τη φυλακή για τα στημένα ματς, προφυλακισμένος, όχι καταδικασμένος, έγινε ο πρώτος πολίτης του Βόλου. Πασίγνωστος από την εμπλοκή του στο ποδόσφαιρο (σε Πανιώνιο και σε δύο ομάδες στο Βόλο) ενώ, παράλληλα, είχε καταγραφεί και ως “άνθρωπος της νύχτας”.

Και ξεκίνησα το γραπτό με τη σκέψη, πόσο θα μπορούσε να είχε αλλάξει το σκηνικό, όταν ο Μπέος, τηλεφώνησε στον Τάκη Θανόπουλο. Tον ιστορικό παράγοντα της Θύελλας Πατρών, με τον οποίον έως και σήμερα διατηρούν εξαιρετικά καλές σχέσεις, λέγοντας του: «Θέλω την Θύελλα, για να την συγχωνεύσω με την Παναχαϊκή».

Ας την χαρακτηρίσουμε σαν αποκάλυψη την “πληροφορία” του Tsipas Blog, πιο σωστά το παρασκήνιο που έπαιξε πριν χρόνια, πριν αναλάβει ο Αλέξης Κούγιας, για την εμπλοκή του “ονόματoς” Μπέου στην Παναχαΐκή. Η δουλειά έφθασε μέχρι εδώ με το φανταστικό σενάριο μιας αναγκαίας τύπου και ψυχής “αδελφοποίηση” Παναχαΐκής και Θύελλας, με μεγαλομέτοχο τον Μπέο.

“θύελλα γεννήθηκα και Θύελλα θα πεθάνω. Το όνομα Θανόπουλος, είναι ταμένο σε αυτήν και μόνο. Οπότε, έχω χρέος να μην την σβήσω από το χάρτη της ιστορίας “. Αυτό σκέφτηκε ο πάντα ευγενέστατος κύριος Τάκης και εκεί τελείωσε η ιστορία.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.