Πως να μην γίνει night a la Turk ;

Όποιος διαβάζει στο site του Τσίπα, ασφαλώς εντυπωσιάστηκε από το ρεπορτάζ για την άγρια ορχιδέα στη νύχτα. Σύμφωνα με το οποίο, οι κολοσσοί της, στο after day της πανδημίας, αν νιώσουν και δουν ότι μπαίνουν στα “χωράφια” τους και άλλοι, χωρίς δεσμούς με το χώρο, δεν αποκλείεται να αντιδράσουν και να έχουμε απρόοπτες εξελίξεις. Μπορεί και φάπες και να εξελιχθεί πόλεμος κανονικός.

Επίσης, αρκετοί εντυπωσιαστεί πολύ, με αυτό που είπα στον Over Fm 104.9 και την εκπομπή του Σωτήρη Γεωργίου. Ότι όλα δείχνουν πως θα πάμε σε ελιτίστκη νύχτα. Η οποία εν πολλοίς θα θυμίζει εκείνης της Τουρκίας και με αφορμή αυτό ως ενδεχόμενο, κάποιοι χασκογελάνε από τώρα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Όταν, λοιπόν, γίνει το θαύμα, έρθει η… Ανάσταση, που θα γίνει μόνο με την λήξη της πρωθυπουργικής θητείας του Κορονοϊού, το πράμα θα είναι πάλι στη κόψη του ξυραφιού. Όλα θα είναι στον αέρα, η διασκέδαση θα γίνει δύο ταχυτήτων. Οι πολλοί λίγοι έως ελάχιστοι, που θα είναι οι τολμηροί, οι προχωρημένοι, οι σύνθετοι, οι ψαγμένοι, οι πάνω επιπέδου. Διότι θα έχουν λεφτά και θα πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα. Από την άλλη, θα είναι και οι άλλοι, οι πολλοί, η πλειοψηφία. Οι ομάδες, που θα έχουν χαρακτήρα, φιλότιμο, ίσως να τα δώσουν και όλα, αλλά θα έχουν το ταβάνι. Γιατί δεν θα έχουν πακέτα να σπρώξουν.

Πως λοιπόν, να μην γίνει το μπαμ στη νύχτα; Να μην γίνει δύο ταχυτήτων, δύο κατηφοριών; Να μην γίνει night a la Turk;

Για το φινάλε του story, όπως σε όλα, μα όλα τα πράγματα, έτσι και στην νύχτα, στην Τουρκία, υπάρχουν οι χαώδεις διαφορές. Οι υπερβολικά πλούσιοι και οι άνθρωποι που δεν έχουν τι άλλο να φάνε και κοιτάνε να φάνε τους πλούσιους…Το ένα, άντε τα δύο, κλαμπ του ενός χιλιάρικου είσοδο, μόνο για την ελίτ, και τα δεκάδες πάμφθηνα κλαμπάκια της γειτονιάς, για την διασκέδαση της μάζας.

Διαβάστε επίσης : Το παιχνίδι στο Ελληνικό με τον Ρέμο είναι κρυφό και χοντρό

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.