Τρέλα 24 ώρες την μέρα και Posidonio …loading

Μια ακόμα επίθεση καψούρας, πόνου και ποτού από τον Θοδωρή Φέρρη. Ποια απ’ όλες; Ο κόσμος δεν προλαβαίνει να ξεκολλήσει από το ένα κτύπημα.. Απέναντι μου.. Αυτά μπορούσα..Εδώ..Είμαι εδώ για σένα, και έχει σειρά το επόμενο. Για πολλούς ακατανόητο. Για εμάς απολύτως κατανοητό. Η κορυφή είναι ένα σήριαλ με πολλά επεισόδια. Αλήθεια, τι θα βγάλει, σκέπτεται ο απαιτητικός και αυστηρός νυχτόβιος, μακάρι να είναι συνέχεια των προηγούμενων βημάτων, με το ίδιο πάθος, επαγγελματισμό και συνέπεια. Ακόμη καλύτερο θα είναι.

Τι, τέλος πάντων θα βγάλει, και τι θα λένε τα λόγια του ; 

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Για ακούστε εδώ… 

Θα κάνω μια πρόβλεψη. Το κορυφαίο άσμα του Φέρρη, θα είναι αυτό. Αυτό που θα τους κάνει να κρέμονται σαν σταφύλια στο Posidonio. Το καλοκαίρι δηλαδή, που θα είναι μαζί με τον Νίκο Απέργη ( όπως έχει αποκαλύψει το Τσίπας Μπλοκ).

Και ναι, έχω ακούσει πολλούς να το λένε, πως πριν δεν το περίμεναν, με τίποτα όμως. Αλλά τώρα το περιμένουν. Γιατί δεν είναι συνηθισμένο. Πάρτε το με τη λογική, ότι δεν είναι συνηθισμένο έχει περισσότερες πιθανότατες να πετύχει.

Βέβαια, μέχρι να δούμε τούτη τη στιγμή, κάποια άλλα επεισόδια προηγούνται. Για την λήξη της χειμερινής σεζόν, υπάρχουν ακόμη 4 φοβερά parties. Είναι στο Barbarella Live Party της Θεσσαλονίκης, όπου πραγματικά σάρωσε. Τόσο απολαυστικό δεν τον έχω ξαναδεί.

▪️Παρασκευή 29/3
▪️Σάββατο 30/3
▪️Παρασκευή 5/4
▪️Σάββατο 6/4


Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.