Πολλά, τελικά, τα σημάδια για τον Σαμπάνη

Παντού και ξώφαλτσα το διάβασα σε τίτλο. Δεν χρειάστηκε να περπατήσω το σχετικό κείμενο. Ότι o Γιώργος Σαμπάνης τραγουδά ξαπλωμένος σε πανέρια με λουλούδια και γίνεται viral. Το βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Είναι ακόμη ένα σημάδι. Ναι ακριβώς, είναι σημάδι. Οιωνός. Ένδειξη. Σ ‘ ένα σύνολο ενδείξεων που δείχνουν πως περνάει απίστευτα πολύ η μπογιά του, πως πουλάει. Πως φούσκωσε. Πως σήμερα τον γουστάρουν και όσοι χθες δεν τον γούσταραν, ήταν ψηφοφόροι άλλων καλλιτεχνικών κομμάτων.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αυτή είναι η πραγματικότητα. Τις προάλλες αναφέραμε για τις μεγάλες ουρές που δημιουργούνται στο Βοτανικό, κάθε Παρασκευή και ιδίως το Σάββατο. Έβαλα και το σουξέ στην κουβέντα.

Γιατί τον προτιμούν σήμερα όλοι τον Σαμπάνη; Γιατί εξελίχθηκε με ιδέες και προτάσεις διαχρονικές. Αιώνιες. Αθάνατες. Όχι με κολπάκια τυχοδιωκτικά και απατεωνίστικλα, που παραπέμουν σε θίασο επιθεωρησιακό, ένα τσίρκο ελάτε να γελάσουμε. Επειδή στο λέει στα ίσα, ξεκάθαρα “είμαι τραγουδιστής με ιδεολογία και ταυτότητα σοβαρή”. Αυτός είμαι, δεν είμαι κάτι άλλο.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.