Δεν είναι πολιτικός ..ακόμα , ο Λαγουδάκος ότι είπε τα κάνει

Στο πιο πετυχημένο επεισόδιο της νυχτερινής του ιστορίας, βρίσκεται ο Μιχάλης Λαγουδάκος. Με πρότζεκτ που αληθινά εντυπωσιάζει. Για τη μοναδική του σταθερότητα! Λαγουδάκος είναι αυτός, όχι όπως ο πολιτικός, που για μια φορά ακόμα, μπήκε στη Βουλή και ξέχασε ότι υποσχέθηκε.

Συγκεκριμένα πράγματα. Πρωτοακούστηκε αρχές της άνοιξης, ότι αφού σκόραρε στο live stage, με το «Loca» (Τρούμπα), του άνοιξε για τα καλά η όρεξη. Πλέον, ψάχνεται να ανέβει κατηγορία. Αυτό ήταν, δεν άργησαν να τον προσεγγίσουν, με αυτή και την άλλη πρόταση. Ο ίδιος προσωπικά είχε φιξάρει στο που ήθελε να φτάσει, στα ανώτερα κλιμάκια της αθηναίικής νύχτας. Και βέβαια, κάτι τέτοιο, δεν έρχεται με ιδέες της σειράς. Δεν υπάρχει περίπτωση να τα καταφέρεις, αν δεν κάνεις την υπέρβαση επιχειρηματικά. Άγραφος νόμος. Η μικρή ιδέα θα εξαφανιστεί- αυτό είναι το ριζικό της. Τρως τη φάπα!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αυτό το ξέρει ο Λαγουδάκος και για κάτι μεγάλο θέλει να πάει στο πρωτάθλημα του χειμώνα αυτού. Βρίσκει τον τρόπο και δηλώσει την πρόθεσή του στον Θανάση Παπαγεωργίου, πως ενδιαφέρεται για το «Lido» (Κολωνάκι). Εφόσον αυτός ήθελε να απεμπλακεί, το πιο λογικό. Που να τα προλάβει όλα. Έχει το «Fever» και επανάφερε το «Caramela» και το «Mercedes club» στη Γλυφάδα. Και περίμενε και περίμενε την απάντηση του. Ο καιρός περνούσε. Μα, δεν τα παράτησε. Αυτός συνέχιζε να περιμένει, να δηλώνει την πρόθεση του.

Και δικαιώθηκε. Μιλάμε για την απόλυτη δικαίωση. Το «Lido» πέρασε στα χέρια του.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Αλλά δεν έκατσε να το πανηγυρίσει, να τηλεφωνήσει στις εφημερίδες να το διαλαλήσουν. Αμέσως ξεκίνησε να παίζει επίθεση, μόνο επίθεση. Τι εννοώ ; Αυτό.

-«Μπαμ» ακούσθηκε στην είδηση πως «έκλεισε» τον Γιώργο Παπαδοπουλο, στους πιο εμπορικούς τραγουδιστές. Μένει να δούμε με ποιόν θα τον «παντρέψει»!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

-Παράλληλα, ο Λαγουδάκος ήρθε σε συμφωνία με τον Βαγγέλη Κωνσταντινίδη. Τον στιχουργό των μεγάλων επιτυχιών. Να αναλάβει καλλιτεχνικός διευθυντής στο «Lido».

Βαγγέλης Κωνσταντινίδης: Ο στιχουργός των μεγάλων επιτυχιών στηρίζει τα νέα  ταλέντα | Female-G

-Πάει και αυτό. Στο επόμενο. «Τρέχει» το μεγάλο του τραγουδιστικό στοίχημα, έχει επενδύσει πολλά σε αυτή, στην πατρινή Αθηνά Μάλλια.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και ποτό

Υγ, Υπ’ όψιν ότι ο Μιχάλης Λαγουδάκος, που έχει για «ναυαρχίδα» το «Απλά» στη Τρούμπα, έχει πάρει και το «Sideradiko». «Απλά» θα το κάνει.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.