Ποιος είναι ο Μαντζουράνης Μαντζουρανάκης, ο ιδρυτής των Pet City που πήρε τον Μασούτη στη Γλυφάδα

Το νέο κατάστημα Grand Μασούτης που μόλις άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό στη Γλυφάδα και η ιστορία του ιδρυτή των Pet City, Μαντζουράνη Μαντουζαρανάκη, ο οποίος πήρε το ακίνητο από την Ten Brinke.

Τις πόρτες του στο κοινό άνοιξε για πρώτη φορά την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου και ώρα 10:30 το πρωί το κατάστημα Μασούτης & Max Stores, επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης στη Γλυφάδα, με πλήθος κόσμου να σπεύδει στο σημείο για να δει το πολυαναμενόμενο κατάστημα που ετοιμαζόταν μήνες, προκαλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους περιμετρικά από αυτό.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αξίζει να σημειωθεί το γεγονός ότι το κατάστημα είναι το 390ο της αλυσίδας πανελλαδικά και μάλιστα το πρώτο «Grand» στην Αθήνα. Την κατασκευή και ανάπτυξη του κτιρίου ανέλαβε η κατασκευαστική εταιρία Ten Brinke, ενώ στη συνέχεια, μετά την ολοκλήρωση και παράδοση του project, το κτίριο πέρασε στα «χέρια» του ιδρυτή και πρώην ιδιοκτήτη της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων pet care, «Pet City», Μαντζουράνη Μαντζουρανάκη, ο οποίος το μισθώνει στην εταιρία Μασούτης. Υπενθυμίζεται ότι το συγκεκριμένο ακίνητο βρισκόταν επί σειρά ετών εγκαταλειμμένο και παρέμενε αναξιοποίητο πριν τελικά περιέλθει στην κατοχή της Ten Brinke.

-noupou.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.