Ποιος είσαι ρε, Mad Clip ;

Στο Αστυνομικό Τμήμα του Μοσχάτου με χειροπέδες βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο γνωστός ραπερ Mad Clip, κατά κόσμον Παναγιώτης Αναστασόπουλος.

Ερώτημα. Παίρνουμε την είδηση στα σοβαρά ή στ’ αστεία; Γελάμε ή κάνουμε κάτι άλλο; Προτού να απαντήσω, υπάρχει ένα άλλο ερώτημα, που προηγείται και αξίζει απάντησης, αν πράγματι μιλάμε σοβαρά και δεν φυσάμε μπουρμπουλήθρες…Είναι γιατί να τον συλλάβουν.. Ο 34χρονος μουσικός κατηγορείται για απείθεια και επίθεση κατά των αστυνομικών που τον συνέλαβαν. Αφού οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του έκαναν σήμα να σταματήσει για έλεγχο, αυτός δεν υπάκουσε και ακολούθησε καταδίωξη κατά την διάρκεια της οποίας ο Mad Clip παραβίασε τέσσερα κόκκινα φανάρια οδηγώντας γρήγορα και επικίνδυνα, μέχρι που οι αστυνομικοί τον εγκλώβισαν και τον συνέλαβαν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία με την οποία αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα με την αυτόφωρη διαδικασία.

Προφανώς πίστεψε στον μύθο του, ο Mad Clip, ότι δεν είναι ίδιος με έναν υπάλληλο σούπερ μάρκετ, με μια απλή εργάτρια, με έναν άγνωστο ντιλιβερά.. Τέλος πάντων, με τους εκατομμύρια άνεργους και αδύναμους συνανθρώπους μας, που έπεσαν θύματα των πολύ αυστηρών και παράλογων κάποιων από αυτά (για εμένα) μέτρων περιορισμού του κορονοϊού. Αλλά δεν κάνουν επίδειξη τσαμπουκά απέναντι στο κράτος και σε κάθε απόφαση του, και συν όλα τα άλλα, για τους γνωστούς πια επικοινωνιακούς λόγους, να το διατυμπανίσουν στο Instagram.

Η συμπροφορά του ράπερ με εξοργίζει, όπως και φαντάζομαι όλους εσάς που με διαβάζετε τώρα. Ορθώς η Αστυνομία τον “μπαγλάρωσε”. Μόνο έτσι, θα ζήσει live την ..προσγείωση.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.