Από ποιον να χάσει το πρωτάθλημα;

Από ποιον να χάσει το πρωτάθλημα;

Αυτά μόνον το Tsipasblog.gr τα γράφει. Πάμε κατ’ ευθείαν στα βαθιά νερά. Στο βάθος της θάλασσας, στο βυθό εκεί όπου δεν φθάνει και η πιο δυνατή ακτίνα του θεού Ήλιου.

Και τώρα, που το έργο ξεκινάει για τα καλά και ετοιμάζονται να βγουν στη σκηνή όλοι οι «φιρμάτοι» πρωταγωνιστές, παίζει ανοικτά το ερώτημα: Από ποιον να απειληθεί ο Αργυρός;

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Κι όμως! Ο επικίνδυνος και καταχθόνιος αντίπαλος υπάρχει. Και αξίζει να τον υπολογίσει περισσότερο απ’ ό,τι τον Βέρτη, τον Ρέμο, τον Μαζωνάκη με τον Κιάμο, άντε και τον Οικονομόπουλο. Κάποιος άλλος τραγουδιστής δεν υπάρχει, να έχει το θράσος να δηλώσει υποψήφιος πρωταθλητής.

Λοιπόν. Ποιος είναι ο αντίπαλος ο ικανός να σταματήσει τον Αργυρό; Ο ίδιος ο Αργυρός, οποίος βρίσκεται σταθερά αιχμάλωτος μιας πορείας να πολεμάει και με αντίπαλο τον ίδιον τον… εαυτό του. Μην τυχόν και χάσει το… άχαστο σερί του. Έτσι είναι. Καταδικασμένος ο Αργυρός να αντιμετωπίζει και την πίεση να διατηρήσει τα σκήπτρα. Η κουβέντα είναι σοβαρή. Δεν αγνοείται το ιστορικό παρελθόν του Αργυρού. Το ότι, σε τόσες πολλές συνεχόμενες σεζόν, δεν έχει θητεύσει σε τέτοια πορεία.

Ή μήπως κάνω λάθος; H Στατιστικομάνια το φωνάζει. Παρακαλώ; Το λέει η λέξη. Ελληνικά μιλάμε, και στην ευλογημένη γλώσσα μας δεν χρειάζονται επεξηγήσεις και αναλυτικές ερμηνείες. Στατιστικομάνια, άρα η τρέλα της στατιστικής. Η οποία τρέλα, οδηγεί κατ΄ευθείαν στην παραφροσύνη. Και σίγουρα μακριά από την αλήθεια. Σε γήπεδο εξωγήινο.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ο μόνος Έλληνας τραγουδιστής, που, στην εποχή της κρίσης, δουλεύει ακατάπαυστα. 10 συνεχόμενους μήνες μέσα στη σεζόν και συνολικά 30 τα τρία τελευταία χρόνια. Το ρεκόρ, πανελλαδικά! Το μαντολάτο στον στατιστικολόγο.

Ξεκίνησε τη σεζόν αρχές καλοκαιριού, φορώντας κοντομάνικο πουκαμισάκι και σήμερα βγαίνει στο stage με σακάκι. Σε αυτό το μαγικό και μακρύ -στο πιο μακρύ του επαγγελματικού του βίου- έχει δει και έχει συζητήσει επί αρκετές ώρες με τον επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη, που πλέον …βαριούνται και για καφέ να πάνε.

Από την άλλη, να ληφθεί υπ’ όψιν ότι οι αντίπαλοι του δεν πρόκειται να εγκαταλείψουν τη μάχη. Να πέσουν αμαχητί.. Που σημαίνει ότι ο Αργυρός θα χρειαστεί να χύσει αίμα για να δείξει μέχρι τέλους την πλάτη του στους άμεσους ανταγωνιστές.

Για την ώρα, αυτά. θα επανέλθω!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.