Πληθαίνουν τα σημάδια για «επιστροφή», το Metropolis το «διέλυσε» – πάλι – !!!

Μεγάλος παίκτης. Πολύ μεγάλος παίκτης, και καλώς, δικαιολογημένα, στη συνείδηση του κόσμου έχει καταγραφεί ως αυτός που έκανε την νυχτερινή έξοδο, πέρυσι στην Πάτρα, να θυμίζει κάτι από Αθήνα. Έτσι είναι. Βεβαίως είναι έτσι, επειδή έφερε τον Αντύπα, από τους πιο θρυλικούς τραγουδιστές στην Ελλάδα, αλλά και την Αγγελική Ηλιάδη, γυναικάρα και φωνάρα. Και για όλο τον χειμώνα τους έφερε. Δυστυχώς, στη πορεία των πραγμάτων, δεν πήγαν όλα όπως τα περίμενε. Αλλά στο πρόγραμμα ήταν, γιατί για να μάθεις, να κάνεις το ξεκαθάρισμα, πρέπει πρώτα να πληρώσεις – έτσι λέω εγώ – Μέχρι που ξενέρωσε και αποφάσισε να παέι για ψάρεμα, για κολύμπι, να κάνει ταξίδια, να δει τον αγαπημένο Ολυμπιακό! Τώρα τελευταία όμως, έχει αυξήσει τα σημάδια εκείνα, που δείχνουν ανατροπή και πιθανή επιστροφή. Και επειδή ο Λου είναι ανώτερης κλάσης, και στην ψυχολογία των μηνυμάτων, διόλου τυχαίο που επανέλαβε το «γκρέμισμα» στο Metropolis. Χτες το βράδυ!

Αξίζει να μην το παραλείψω. Νωρίτερα, από το προφίλ του στό facebook, είχε ανεβάσει αυτό :

…διά χειρός Hλία Τσίπα

“Καλησπέρα! Είτε αρέσει είτε όχι μπουζούκια μόνο ο Λου ξέρει να κάνει θυμηθείτε τι σκουγατε πέρυσι τέτοια μέρα Αντύπας Ηλίαδη και του Αγίου Ανδρέα πέρυσι δεν έκανα event γιατί απλούστατα στήριξα τους καλλιτέχνες μου που ήταν ήδη event από μόνοι τους απλά 19 εβδομάδων. Και τι ακούτε τώρα…λόγο υπομονή και του χρόνου θα χουμε το χώρο μας με ονόματα υψηλού επιπέδου χωρίς ποντίκια καθαρά πρόσωπα και τέλος καταλάβατε ότι η δύναμη είτε το θέλουν καποιι να το καταλάβουν είτε όχι ήταν ο Λου και ιό φίρμες του μαγαζιού γιατί αυτοί που δούλευαν δίπλα μου πέρυσι δουλεύουν και φέτος δεν τους κόβω ότι τα πάνε και πολύ καλά..3 μαγαζιά πήρα πείτε μου πόσες μέρες δούλευα και πως ήταν τα μαγαζιά μου καλές γιορτές με υγεία στις οικογένειες σας ! Ο Κόσμος ξέρει και κρίνει και υπάρχει και Θεός για όσους το ξεχνάνε”.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, φωτιά και εστία
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.