“Εμείς δεν πληρώνουμε όταν πίνουμε”! Μπράβοι σακάτεψαν σερβιτόρους σε μπουζουξίδικο στο Μπουρνάζι όταν τους πήγαν την απόδειξη. Η έφοδος της ασφάλειας, οι πυροβολισμοί και οι κλειδωμένες πόρτες

Κάνουν σιγά σιγά την εμφάνιση τους οι “ομάδες” της νύχτας αφού ανοίγουν και τα νυχτερινά κέντρα το ένα μετά το άλλο. Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στο Μπουρνάζι που ξεκίνησε πριν λίγες μέρες με ζωντανό πρόγραμμα. 3 γνωστοί μπράβοι που δραστηριοποιούνται στην περιοχή του Πειραιά είχαν πάει ως πελάτες και αφού ήπιαν αρνήθηκαν να πληρώσουν. Κουβέντα στην κουβέντα με τους υπεύθυνους του μαγαζιού άρχισαν να πέφτουν και οι πρώτες μπουνιές.

 Κατά τη διάρκεια του καυγά, κάποιος από τους 3 μπράβους «πρωταγωνιστές», άγνωστο ακόμα ποιος, που είχε όπλο μαζί του, το έβγαλε και πυροβόλησε στον αέρα. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία αλλά όταν  είδαν πως έφτασε, αποφάσισαν να κλειδωθούν (!) μέσα στο μαγαζί οι μπράβοι και να μην ανοίξουν την πόρτα! 
Οι αστυνομικοί ειδοποίησαν εισαγγελέα, ενώ έφτασαν στο σημείο και δυνάμεις της ΟΠΚΕ.

Τελικά, περίπου στις 09:30 το πρωί πια, η πόρτα του μαγαζιού… άνοιξε. 

Τρία άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αττικόν για τις πρώτες βοήθειες, ενώ όλοι οι υπόλοιπο εμπλεκόμενοι στο περιστατικό κατέληξαν στην ασφάλεια Δυτικής Αττικής.

edolio5

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.