Πλήρης επιβεβαίωση του tsipasblog! Η πρόταση του “πεισματάρη” Δημήτρη Δρόσου, να γυρίσει στην Παναχαϊκή, που δεν έγινε δεκτή από τον Σταθάκη, γιατί πρόλαβε να βρει την βοήθεια από αλλού

Δημήτρης Δρόσος

Ήταν φυσιολογικό, ήταν απόλυτα αναμενόμενο, έγινε αυτό, που γίνεται τις περισσότερες φορές. Επιβεβαιώθηκε το tsipasblog : «Ολοφάνερο τι παίζει. Από το πάνω ράφι τους ψώνισε, το κλίμα αλλάζει, δεν περιμένει το Δρόσο, αν θα υπάρξει κάποια κατάληξη στην πρόταση του. Από κάπου άλλου, έχει ήδη βρει βοήθεια, ο κυβερνήτης της ομάδας, που ονομάζεται Πέτρος Σταθάκης. Έξυπνος και γρήγορος. Δεν συμπεριφέρεσαι όπως συμπεριφέρθηκε, αν δεν πατούσε γερά στα πόδια του. Δεν πρόλαβε να τελειώσει η χρονιά αυτή, και για την επόμενη, πολύ δυνατά ξεκίνησε».

Το είπαμε με αφορμή τις σημαντικές μεταγραφές των Γιώτη Τσαλουχίδη (τεχνικός διευθυντής) και Κώστα Γεωργιάδη (προπονητής) στην ιστορική Παναχαϊκή.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Εδώ και λίγες ώρες έγινε γνωστό ότι ο “πεισματάρης” Δημήτρης Δρόσος, έκανε ξανά κίνηση για να πάρει τις μετοχές της, όμως απορρίφθηκε η πρότασή του.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.