Πιθανόν πολύ, να ανοίξει το παλιό σπίτι του “Χαράματος” και να γίνει ..Νησί

Αποκάλυψη Τώρα. Από το Tsipas Blog. Ο χώρος, στην είσοδο προς τη βιομηχανική περιοχή των Πατρών, στη θέση Θεριανό, που φιλοξενούσε για 22 χρόνια και με επιτυχία τεράστια το Χάραμα, το καλοκαιρινό. Το απόλυτο μαγαζί της νύχτας της πόλης, που τράβηξε πολύ ψηλά και ποιοτικά, και το καλλιτεχνικό προϊόν του, παραμένει αξεπέραστο μέχρι σήμερα. Άδικο παντελώς να μην χαρακτηρίσει κανείς ως κορυφαία και μέγιστη και γιγαντιαία και κολοσσιαία τη δουλειά του επιχειρηματία Στέφανου Οικονόμου, παραμερίζοντας αν τον συμπαθείς η όχι. Έκανε την επιλογή του, τεραστίου ρίσκου, “μετέφερε” το προϊόν του σε καινούργιο σπίτι, που είναι όλόιδιο με το παλιό, στα Βραχνέικα και του ..βγήκε.

Όμως, το παλιό σπίτι, παραμένει ακατοίκητο από τότε. Αλλά ίσως να αλλάξει αυτό και από το καλοκαίρι. Και αν η κυβέρνηση το επιτρέψει και αν και με τη “βούλα” κλείσει το deal, μεταξύ του ιδιοκτήτη του χώρου – καπετάνιου στο επάγγελμα- και γνωστού και έμπειρου επιχειρηματία αυτού του χώρου, των Πατρών.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα..αν αυτά, αν γίνουν πράξεις, τότε θα είναι μια τεράστια ευκαιρία, για ένα νέο καλοκαιρινό μαγαζί, στην νυχτερινή ζωή της πόλης και των περιχώρων, να παρουσιαστεί, που θα θυμίζει νησί και με έναν πασίγνωστο τραγουδιστή, που θα ηγηθεί.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.