Πιο ξεκάθαρος πεθαίνεις ! Δικηγόρος 24χρονης : «Φιντιρίκος! Πρώτη φορά τον ακούω, δεν υπάρχει στην δικογραφία, δεν τον αναφέρει η καταγγέλλουσα, ο εντολέας μου»!

Μοιάζει ανόητο αυτό που βιάζονται κάποιοι, μέσα στην όποια υπόθεση, να δικάζουν και να κρεμάνε στα μανταλάκια, λες και είναι η δικαιοσύνη. Κι όταν τους διαψεύδει, τους ακυρώνει ο ίδιος ο δικηγόρος του καταγγέλλοντος, τότε…ξεβρακώνονται.

Συνέβη. Στην υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη. Ο δικηγόρος της 24χρονης, Θ. Ζιώγας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ήταν απολύτως ξεκάθαρος, δεν άφησε καμία σκιά, τους πονηρούς του twitter τους έβαλε στην θέση τους : «Τα social media αναφέρουν πράγματα, που δεν έχουν καμία σχέση με την δικογραφία. Ακούγονται ονόματα, τα οποία δεν αναφέρονται καν στην δικογραφία, δεν τα γνωρίζω εγώ. Παράδειγμα, Φιντιρίκος, λέτε ένα όνομα. Πρώτη φορά το ακούω, δεν υπάρχει στην δικογραφία, δεν τον αναφέρει η καταγγέλλουσα, ο εντολέας μου ».

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στο κάτω βίντεο, ξεκινήστε από το 03:28 λεπτό :

Τέλος πάντων, αφήνουμε στην άκρη την δικηγορική προσέγγιση του πράγματος και λέμε το άλλο. Αυτό που σκέφτηκα, βλέποντας το όνομα του Δημήτρη Φιντιρίκου, να το κουβαλάνε μέσα στο γήπεδο του twitter. Να του έχουν βάλει στο κεφάλι το 45άρι πιστόλι και την κανιβαλική εξέδρα να φωνάζει “Πυροβολήστε τον”. Φοβερό!

Όλα τα σοβαρά στοιχεία δείχνουν πως πήγαν να τον μπλέξουν, δεν έχει καμία σχέση, όμως η ζημιά έγινε. Ο διασυρμός έγινε. Φοβερό πράγματι, να πείσεις πως δεν είσαι «εξωγήινος» Να βλέπεις την αφεντιά σου φόρα παρτίδα στο twitter, για μια ιστορία στην οποία ήσουνα απών. Για τον απλούστατο λόγο ότι, την ίδια ώρα, βρισκόσουν με την μητέρα σου και την σχέση σου, στο Αμπού Ντάμπι. Βέβαια !

Όλα αυτά σκέφτεσαι στην περίπτωση του Δημήτρη Φιντιρίκου, που άδικα κατηγορήθηκε. Κι επειδή άδικα κατηγορήθηκε, τότε ένοχοι είναι όλοι αυτοί οι άσχετοι, κανίβαλοι και βαρβαροφάγοι, η οποίοι πρέπει να το πάρουν το μάθημα τους. Με το ίδιο νόμισμα να πληρώσουν, να μην γλυτώσουν τον δημόσιο διασυρμό.

Διαβαστε ακομα: Μούτσος στο πλευρό Φίντι

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.