Philosophy of Mykonos Boutique Hotel

Το Philosophy of Mykonos Boutique Hotel βρίσκεται στη Μύκονο Χώρα, σε απόσταση 1,4 χλμ από το σημείο ενδιαφέροντος Παραλία Ορνός και προσφέρει καταλύματα με εποχική εξωτερική πισίνα, δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, κήπο και βεράντα. Οι παροχές του καταλύματος περιλαμβάνουν εστιατόριο, 24ωρη ρεσεψιόν και υπηρεσία θυρωρείου, καθώς και δωρεάν WiFi σε όλους τους χώρους. Οι επισκέπτες μπορούν να πιουν ένα κοκτέιλ στο μπαρ.

Στο Philosophy of Mykonos Boutique Hotel καθένα από τα δωμάτια περιλαμβάνει κλιματισμό, ντουλάπα, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ιδιωτικό μπάνιο, λευκά είδη, πετσέτες και μπαλκόνι με θέα στον κήπο. Κάθε δωμάτιο προσφέρει καφετιέρα, ενώ μερικά διαθέτουν αυλή και άλλα έχουν θέα στην πόλη. Όλες οι μονάδες προσφέρουν στους επισκέπτες ψυγείο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το σημείο ενδιαφέροντος Παραλία Κόρφος είναι 2 χλμ μακριά από το Philosophy of Mykonos Boutique Hotel, ενώ το σημείο ενδιαφέροντος Παραλία Κόρφος είναι 2,3 χλμ μακριά. Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι το Αεροδρόμιο Μυκόνου, σε απόσταση 3 χλμ από το Philosophy of Mykonos Boutique Hotel.

Κάντε τώρα την κράτησή σας εδώ…

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.