Πετρόπουλος στο Χάραμα, με όλα τα…προβλεπόμενα

Γιάννης Πετρόπουλος. Ποιος Πετρόπουλος ; Το αφεντικό, πιο σωστά, ένα από τα αφεντικά, που έφεραν το Yayaz, στην περιοχή Μαρίνα, στη πόλη Πάτρα. Και δεν μένουν στο ότι ο κόσμος αμέσως και πολύ το αγάπησε. Απεναντίας, συνεχώς το αβαντάτρουν με νέες ιδέες και προτάσεις. Σαν ψυχή, όμως, αυτός είναι. Αυτός, βέβαια, αυτός. Και δεν είναι από τα τα… πρωτοσέλιδα σχόλια, για να πάρουμε κανένα κλικ παραπάνω. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Στην καθημερινότητα του Yayaz, είναι όλη μέρα, κάθε μέρα εκεί. Και όταν μια φορά το χρόνο, θα βρεθεί αυτό το κενό, και τον δείτε στα μπουζούκια. Θα τον δείτε έτσι όπως πρέπει. Αρμόζει στο όνομα που έχει φτιάξει, στην ιστορία του. Θα είναι με όλη την ομαδάρα του, πρώτο τραπέζι πίστα, και με λουλούδια, στο παιχνίδι του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και αυτά, όχι γιατί έχει τα λεφτά που είναι για πέταμα, για τον δουν οι άλλοι, να εντυπωσιάσει. Τα γνωστά και πολυμεταχειρισμένα. Άλλος είναι ο λόγος. Έχει την νοοτροπία των αρχόντων της παλιάς Πάτρας. Αν θα βγει, θα βγει με όλα τα προβλεπόμενα. Δεν έχει καμία σχέση με τους περισσότερους σημερινούς άλλους. Να το πούμε αλλιώς: Θέλουν και την μόστρα του μπροστά.. Και όλο το βράδυ, με ένα μπουκάλι να τη βγάλουν. Αυτά γίνονται, αυτά κάνουν.

Εξαίρεση μοναδική ο Λου. Καλά αυτός είναι εκτός συναγωνισμού, εκτός λογικής. Από πλανήτη άλλον.

Ξεχνάμε αυτούς και βλέπουμε τον Πέτρόπουλο στο Χάραμα χθες.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.