Η «Περσεφόνη» που έκαψε την Ύδρα! Ο πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής που είναι συνέταιρος του Ελληνοαμερικανού ιδιοκτήτη της θαλαμηγού και ρίχνουν βουτιά μαζί στο Real Estate με την αγορά κτηρίου που θα μετατραπεί σε Music Hall

Έχουμε και λέμε ονόματα για μυημένους αναγνώστες που θα βάλουν το μυαλό τους να ρίξει βουτιά στα βαθιά!

Εκείνο ωστόσο που δεν γνωρίζετε είναι, πως ο ιδιοκτήτης της θαλαμηγού είναι Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες του edolio5 είναι συνέταιρος στον τομέα του Real Estate με προβεβλημένο και πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή που κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια στις πίστες Αθήνας και Θεσσαλονίκης και ο οποίος παρεμπιπτόντως, εσχάτως άλλαξε …έδρα και παίζει μπάλα πλέον αλλού, φιλοδοξώντας να καταστεί και συνέταιρος σε κτίριο όπου θα δημιουργηθεί σε έναν χρόνο από σήμερα, υπερσύγχρονο music hall!

Οι ίδιες πηγές ακόμη αναφέρουν πως κατά πάσα πιθανότητα ο Έλληνας δημοφιλής τραγουδιστής είναι συνεταίρος με τον Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία και στην θαλαμηγό «Περσεφόνη» από την οποία προκλήθηκε η καταστροφική πυρκαγιά που κατέκαψε το παρθένο δάσος της Υδρας. 

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η υπόθεση αυτή να θυμίσουμε ότι τις τελευταίες μέρες είχε πλήρη ανατροπή αφού ο πλοίαρχος που είναι ήδη προφυλακισμένος από την πρώτη στιγμή και αρνιόταν οποιαδήποτε συμμετοχή στα αίτια της φωτιάς παρουσιάστηκε αυτοβούλως στις αρχές και ζήτησε να καταθέσει ότι αυτός είναι υπεύθυνος για ότι έγινε!

Σε λίγες μέρες περισσότερα!

(πηγή edolio5)

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.