Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας! Ποια Δεξιά και Αριστερά ; Στους …νέους να ποντάρεις

Ζαριά, βέβαια. Ό,τι τους κάτσει. Κανένας σεβασμός στην Ιστορία της δεξιάς, της αριστεράς, του χώρου του Κέντρου, τα οποία αυτοί οι γνωστοί κομματικοί, έχουν γελοιοποιήσει. Μη ξεχνιόμαστε, να ξέρουμε με τι πολιτικούς απατεώνες έχουμε να κάνουμε. Καραμπινάτα ζαριά και τυχοδιωκτισμός, να κοροϊδεύουν τον κόσμο, με επιλογές συνθημάτων «Μαζί φτιάχνουμε το μέλλον». Αλλά ξέρουμε πια, το παραμύθι τους, πως δουλεύει. Αυτή η πίτα είναι για λίγους. Δεν θα αργήσει που θα τους βγάλουμε στη σέντρα. Ούτε και εμείς είμαστε τυχαίοι! Και μη νομίζουν πως θα γίνει ότι και στις βουλευτικές εκλογές. Να περιμένουν να φάνε το χαστούκι, να έρθει η συντριβή, στη μάχη με τις αυτοδιοικητικές (περιφερειακές, δημοτικές) Καταδικασμένοι είναι. Κοντός ψαλμός αλληλούια…

Και εσύ πολίτη, τι πρέπει να κάνεις; Να καταψηφίσεις τον αποτυχημένο και τον παπατζή της δείξας και της αριστερής πολυκατοικίας.. Και να εμπιστευτείς ανθρώπους, που έχεις διαμορφώσει προσωπική γνώμη. Δεν χρειάζεσαι ενημέρωση από τα μπουκωμένα και ταϊσμένα ΜΜΕ. Από μικρά παιδιά τους ξέρεις, τους βλέπεις μονίμως να μάχονται.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Υπάρχουν τέτοιες υποψηφιότητες. Όπως αυτή του Γιώργου Κολλιόπουλου. Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Είναι ανεξάρτητη, έχει πρωταγωνιστές τους νέους.

Να διαβάστε το τελευταίο που “ανέβασε” στο facebook :

Οι νέοι έτοιμοι στην Αχαια ….
Σήμερα Βονιτσα , Αγρίνιο , για να ολοκληρωθεί και η Αίτωλοακαρνανια …
Και δευτερα θα αλωνιστεί η Ηλεία …
Έτοιμοι …..
Ένα ένα τα αφηγήματα πέφτουν στο κενό …
Δεν θα ανακοινώσουν .. το καναμε ..
Δεν θα συμπληρώσουν … το καναμε .
Οπως και κάποιων που ευαγγελιζονται την ανανέωση , και το νεο αίμα , στα λόγια όμως …. Θα έρθει και εσάς η ώρα σας θα σας μάθει ο κόσμος ……..
Τώρα θα δοθεί η μάχη , πολιτικών συστημάτων με την κοινωνία ….
Η κοινωνία δεν θα κάνει πίσω ….
Η κοινωνία στο φως …. 

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.