Από εδώ και πέρα- Έτσι θα πάει, στο μυαλό του Tsipas Blog

Χρήστος Αραβίδης - Γιώργος Μπάρλος

Είναι να μη γίνει η αρχή, σε πολλές τέτοιες ποδοσφαιρικές περιπτώσεις. Έχασε και από την Ιεράπετρα, η Παναχαϊκή και ποιος είδε τον President και δεν τον φοβήθηκε. Έβγαλε ανακοίνωση, όχι σαν ΠΑΕ, αλλά σαν Γιώργος Μπάρλος, από το facebook, και τους μπινελίκοσε κανονιά. Τους παίκτες του, λέγοντας τους, μάλιστα σε δημόσια θέα, πως είναι “τουρίστες”, αλλά δεν το άφησε εκεί. Ακόμη πιο “γαζωμένος”, το συνέχισε, περνώντας τους και απειλητικό μήνυμα. Εγώ αυτό κατάλαβα, με την φράση του “Τώρα, λοιπόν, θα δουν όλοι τους την άλλη όψη μου, αυτή που ποτέ δεν ήθελα να τους δείξω. Λυπάμαι πραγματικά, αλλά τώρα θα λυπηθούν και αυτοί”.

Στη σειρά, να προσθέσω και το αμέσως προηγούμενο επεισόδιο, που για αυτό γνωρίζουμε ελάχιστα. Μάθαμε μόνο ότι στο χθεσινό και χαμένο πια ματς, στην αποστολή, δεν βρισκόντουσαν οι δύο, οι σούπερ σταρ και αυτοί με τα μεγαλύτερα συμβόλαια, Χρήστος Αραβίδης και Βασίλης Πλιάτσικας. Αλλά δεν ήταν οι μόνοι. Μαζί με αυτούς, ο Νίκος Κουσκουνάς και ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος. Είπαν είναι τραυματίες, αλλά Κορονοϊός είναι ο τραυματισμός και από τον Αραβίδη κόλλησαν όλοι και έτσι ξαφνικά; Μπα, δεν νομίζω. Κάτι άλλο θα παίζει στο παρασκηνιακό game και θα προσπαθήσω να το τσακώσω.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αυτό είναι το έργο, που τις τελευταίες ώρες έχει καθίσει την Πανάχα μας, και το ερώτημα που τίθεται, είναι πως θα εξελιχθεί. Θα κάνουν οι παίκτες ότι δεν έφτασε τίποτα στα αυτιά τους, ότι δεν είδαν τίποτα τα μάτια τους ; Από την πλευρά του, ο Μπάρλος θα κάνει ότι έπαθε απώλεια μνήμης και δεν θυμάται αυτά τα πολύ χοντρά που τους έσουρε ; Ε, όχι, δεν γίνονται αυτά. Οπότε, θα γίνει το άλλο, που λέει πως κάποιοι παίκτες -ίσως και οι αναφερόμενοι 4- θα αποτελέσουν παρελθόν. Είτε, θα τους δώσει πόδι ο Μπάρλος, είτε λόγω τραυματισμένου εγωισμού, θα φύγουν από μόνοι τους. Σχεδόν φαντάζει σίγουρο, στο δικό μου το μυαλό, αυτό το σενάριο.

Έτσι μάλλον θα γίνει. Μάλλον. Αν είσαι πιστός μου, θρησκόληπτος του θεού Τsipasblog.gr, ξέρεις ότι από εδώ, λέμε αλήθειες χωρίς μακιγιάζ και ότι κόβει το μάτι μας.

Διαβάστε επίσης :

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.