Πέμπτη, αντί για Παρασκευή

Γιάννης Τσακουμάκος - Γιώργος Μαζωνάκης

Όσοι παίζουν μπάλα στα διοικητικά της νύχτας, έχουν αυτό το ταλέντο. Τύποι, παίκτες που εξελίχθηκαν σε αληθινοί εξουσιαστές, και θέλουν-παρακαλώ- να κρατήσουν τα σκήπτρα τους και στην μετα-covid εποχή, βλέπουν ότι ο κόσμος τους, έχει αλλάξει κατά πολύ. Και είναι απαραίτητο, πλέον, να αλλάξουν και αυτοί. Να σκεφτούν, να σχεδιάσουν, να δημιουργήσουν καινοτομίες, έξυπνες λύσεις και ιδέες, που μέχρι χθες ήταν στην κατηγορία “με τίποτα”.

Επί του θέματος. Ο Γιώργος Μαζωνάκης, με το αφεντικό του Κέντρου Αθηνών, Γιάννη Τσακουμάκο, που τον χειμώνα ετούτο, θα προχωρήσουν μαζί, προτείνουν μια καινοτομία. Τις Πέμπτες. Τι είναι αυτό; Έχει γραφτεί στις σημειώσεις τους, πως η Παρασκευή, έχει γίνει η μέρα των νεκρών και λένε, αντί να την αντικαταστήσουν με την Κυριακή, που και αυτή, έχει κουράσει, την βλέπεις πια σε όλους…Να πάνε στην Πέμπτη, ευελπιστώντας ότι θα βελτιωθεί το ενδιαφέρον του κόσμου, για το παιχνίδι τους.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν είναι κακή ιδέα. Λοιπόν, Πέμπτη-Σάββατο, Μαζωνάκης στο Κέντρο Αθηνών.

Διαβάστε επίσης : Και με τη… βούλα στον Τσακουμάκο

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.