Πελάτης του κυκλώματος των παράνομων ελληνοποιήσεων ο Αλβανός που δολοφονήθηκε σε βενζινάδικο

Το θύμα, που είχε συλληφθεί στο παρελθόν για υπόθεση κοκαΐνης, έλαβε πλαστά στοιχεία ταυτότητας και ελληνοποιήθηκε ως ομογενής απο χώρα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης από τη συμμορία των ενστόλων.

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης που συμμετείχαν ένστολοι και προέβαινε σε παράνομες ελληνοποιήσεις, φέρνει στη δημοσιότητα το protothema.gr.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Συγκεκριμένα, ένας απο τους αλλοδαπούς που παράνομα ελληνοποιήθηκε και είχε βαρυ ποινικό παρελθον, είναι ο Αλβανος που δολοφονήθηκε την περασμένη εβδομάδα σε βενζινάδικο ιδιοκτησίας του, στη Λεωφόρο Θηβών 181.

Οι πληροφορίες του protothema.gr αναφέρουν ό,τι ο Αλβανός έλαβε πλαστά στοιχεία ταυτότητας και ελληνοποιήθηκε ως ομογενής απο χώρα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης. Παράλληλα ένα άλλο πρόσωπο, συλληφθείς, ειχε απασχολήσει πριν καιρό τη δημοσιότητα σε υπόθεση εξαφάνισης συγγενικου του προσώπου.

Η υπόθεση έχει βάθος και αναμένεται να βγουν στη επιφάνεια απίστευτα σκηνικά και λεπτομέρειες για τη δράση της συγκεκριμένης εγκληματικής οργάνωσης.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.