Πέγκυ Ζήνα – Mezzo: Τέταρτη χρονιά μαζί, γιατί στη νύχτα μετράει και η συνέχεια

Στη νύχτα, οι νέες συνεργασίες τραβούν συνήθως τα βλέμματα. Όμως και η συνέχεια έχει τη δική της σημασία. Ειδικά όταν ένας καλλιτέχνης και ένας χώρος φτάνουν στην τέταρτη διαδοχική σεζόν μαζί.

Αυτή είναι η περίπτωση της Πέγκυς Ζήνα και του Mezzo Athens Party Stage, που ανανεώνουν το ραντεβού τους στο Θησείο, με πρεμιέρα την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2026.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η λαϊκή ερμηνεύτρια επιστρέφει κάθε Τετάρτη και Σάββατο, βάζοντας ακόμη μία συγκεκριμένη ημερομηνία στον χάρτη της χειμερινής Αθήνας.

Το ενδιαφέρον εδώ δεν βρίσκεται σε μια μεταγραφή ούτε σε μια ανατροπή της τελευταίας στιγμής. Βρίσκεται στην επιλογή να συνεχιστεί μια διαδρομή. Και σε μια αγορά όπου οι αλλαγές προσώπων, χώρων και σχημάτων τροφοδοτούν διαρκώς τη συζήτηση, αυτή η επιλογή αξίζει τη δική της προσοχή.

Η Ζήνα έχει ένα ρεπερτόριο που δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις. Τραγούδια που έχουν συνδεθεί με προσωπικές ιστορίες, χωρισμούς, παρέες και ξενύχτια. Αυτό το υλικό θα βρίσκεται και φέτος στον πυρήνα του προγράμματός της.

Ξεχωριστό στοιχείο παραμένει και η Τετάρτη. Το ραντεβού δεν περιορίζεται στο Σάββατο· κρατά θέση και στη μέση της εβδομάδας, δίνοντας διαφορετικό ρυθμό στην πρόταση του Mezzo.

Η τέταρτη χρονιά δεν αποτελεί από μόνη της εγγύηση για όσα θα ακολουθήσουν. Δείχνει, όμως, μια σαφή επιλογή συνέχειας.

Στις 14 Οκτωβρίου, λοιπόν, η Πέγκυ Ζήνα ξαναπιάνει το μικρόφωνο στο Θησείο. Και το Mezzo ανοίγει το επόμενο κεφάλαιο μιας συνεργασίας που επιμένει στον χρόνο.

TSIPAS BLOG – ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ