Πέφτουν οι μάσκες, η Salconet έδειξε το πρόσωπο της

Είναι η εποχή που πέφτουν οι μάσκες λένε. Τώρα θα δείξει ο καθένας το αληθινό του πρόσωπο. Ατελείωτα meeting, σε όλα τα στρατόπεδα, για να δουν τι θα κάνουν, με ποιους θα συνεχίσουν και σε ποιους θα δείξουν την πόρτα εξόδου. Το ξεκαθάρισμα άρχισε. Έως την Άνοιξη με το καλοκαίρι, το αργότερο έως την ερχόμενη σεζόν, θα ξέρουμε ακριβώς, τι ρόλο βαράει ο καθένας.

Αυτή η Salconet, που ανήκει ; Μιλάμε για την πατρινή εταιρεία, που εδρεύει στο Μιντιλόγλι, αλλά έχει εμβέλεια πανελλαδική, στην διανομή τροφίμων και εμπορευμάτων. Κοίτα πως θα δώσω την απάντηση. Με παράδειγμα. Με το gala, το φιλανθρωπικό, που διοργάνωσε. Για να στηρίξει και σε αυτές τις γιορτές, τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Και δεν είχε καμία σχέση με τα άλλα τις πλάκας, που τρώμε στη μάπα, που μαγεύονται 5 νοματαίοι, τάχα μου επώνυμοι σουρταφετζήδες στην καθημερινότητα μας. Οι οποίοι πίνουν καφέ και πάνε τουαλέτα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Όχι, αυτό, δεν παίχτηκε έτσι. Ναι, έγινε ήταν πολύ σοβαρό, και φωτιά πήραν οι αναρτήσεις στο κόσμο του διαδικτύου.

Δείτε φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.