Πατρινοί έμποροι θα αψηφήσουν τον Μητσοτάκη και θα ανοίξουν τα μαγαζιά τους τη Δευτέρα

Τα πράγματα σήμερα, δεν μένουν στατικά, εξελίσσονται συνεχώς. Αλλάζουν οι ίδιες οι σχέσεις των ανθρώπων, σε διάφορες πτυχές της κοινής ζωής, απρόσμενες πολλές φορές. Έτσι, δεν μπορώ να αποκλείσω έναν μεγάλο ξεσηκωμό.

O εμπορικός κόσμος της Πάτρας, μετά την αναστολή ανοίγματος του λιανεμπορίου στην Αχαΐα (μεταξύ τριών νομών), βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, το ζήτημα είναι εξαιρετικά λεπτό. Δεν θα δεχθούνε να μην ανοίξουν.. Αφού το πρωί, είχαν πάρει το πράσινο φως και ετοίμαζαν τις βιτρίνες οι επιχειρηματίες για την Δευτέρα. Αλλά τα μεσάνυχτα, φαίνεται πως το ξανασκέφτηκαν και το πήραν πίσω. “Αυτό δε ματάγινε!” λέγανε μεταξύ τους. Και αποφάσισαν πως πρέπει να υπάρξει αντίδραση. Για πρώτη φορά, θα αψηφήσουν τις εντολές της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη και σκοπεύουν με βάση τις μέχρι τώρα αντιδράσεις, να ανοίξουν τα καταστήματά τους, με τα μέτρα που ισχύουν για όλη την υπόλοιπη Ελλάδα. Αυτό είπε ο πρόεδρος του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου, Κώστας Ζαφειρόπουλος, μιλώντας στο Θέμα Θέμα Radio 104.6..

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.