Πάτρα : Βραβείο «Χρυσή Εταιρεία» για το κρεοπωλείο “Κανελλόπουλος”

Kanelopoulos

Ένα σπουδαίο βραβείο επαγγελματισμού απέσπασε το κρεοπωλείο “Κανελλόπουλος”, του Παναγιώτη Κανελλόπουλου στην Πάτρα, σε πανελλαδικό διαγωνισμό, αξιολόγησης του επιπέδου παροχής υπηρεσιών και εξυπηρέτησης. Βραβεύτηκε από την “Χρυσή Εταιρεία”, ως το καλύτερο της Αχαΐας, για το 2024, σύμφωνα με τις κριτικές των πελατών.

Αυτό σημαίνει ότι αν δουλεύεις σκληρά και δουλεύεις καλά. Τότε, έχεις αποτελέσματα, πιάνεις τους στόχους, κλείνεις πελάτες, ακόμη περισσότερο μεγαλώνεις, αναγνωρίζεται ο κόπος σου. Αυτή είναι η χρυσή συνταγή, με αυτήν θα φτάσεις ψηλά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η “Χρυσή Εταιρεία”  είναι ένα βραβείο για τις εταιρείες που βαθμολογούνται καλύτερα από τους πελάτες.  Για την ανάδειξη των νικητών διεξάγεται  μια εθνική έρευνα αγοράς με στόχο να ερευνηθούν  όσο το δυνατόν περισσότερες εταιρείες για τις διαδικτυακές τους κριτικές. Λαμβάνοντας υπ’ όψιν μόνο τις πιο αξιόπιστες ιστοσελίδες – π.χ. Google Maps, Facebook, TripAdvisor κ.λπ.

Μήνυμα του Π.Κανελλόπουλου για την τιμητική βράβευση :

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι όταν οι κόποι μας και η καθήμενη μας προσπάθειαγια κορυφαία ποιότητα κρέατος και άριστη εξυπηρέτηση πελατών αναγνωρίζονται από τον κόσμο.

Το χαμόγελο και η εμπιστοσύνη σας, είναι αυτά που μας δίνουν δύναμη να συνεχίζουμε.

Η βράβευση των οικογενειακών μας κρεοπωλείων,με το βραβείο της Χρυσής Εταιρείας σε ολόκληρη την Πάτρα, μας κάνει να νιώθουμε υπερηφάνεια για την οικογενειακή μας επιχείρηση και για τους εκλεκτούς μας πελάτες.

Σας ευχαριστούμε.

Πάντοτε στην διάθεση σας με το καλύτερο κρέας της πόλης.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.