Πάτρα: Κάθε Κυριακή, γεύμα στήριξης – Η εμπνευστής της πρωτοβουλίας στο Tsipas Radio

O κορονοϊός, εκτός της ψυχής μας, που την τρώει λίγο λίγο, σαν το σαράκι, έχει φέρει παράλληλα και την οικονομική εξαθλίωση. Με τραγικό αποτέλεσμα, οι άποροι συμπολίτες μας, που δεν μπορούν να εξασφαλίσουν το φαγητό της ημέρας, να αυξηθούν ραγδαία. Πάλι καλά, όμως, που υπάρχουν ακόμα άνθρωποι, που ευαισθητοποιούνται με τον πόνο των άλλων και τους βοηθούν, σαν να είναι δικός τους πόνος. Και, έτσι, δεν το χάνουμε τελείως.

Ένα τέτοιο παράδειγμα, είναι ο Γιάννης Τραβλός και η Σοφία Ανδριοπούλου, οι οποίοι, εν μέσω καραντίνας, ξεκίνησαν στην Πάτρα, μια πολύ όμορφη και βαθιά ανθρώπινη πρωτοβουλία. Σύμφωνα με αυτήν, κάθε Κυριακή, θα πηγαίνουν σε κάθε σπίτι, που τους καλούν, για να πάρουν το φαγητό που περισσεύει και εν συνεχεία, με τα δικά τους μέσα μεταφοράς, θα το δίνουν σε αυτούς, που δεν το έχουν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σε αυτήν, την σπουδαία προσπάθεια τους, αρωγός είναι ο Δήμος, η Ιερά Μητρόπολη, αρκετοί επιχειρηματίες, καθώς και πολλοί άλλοι. Κάτι που τους γεμίζει και μας γεμίζει με χαρά και κουράγιο.

Εσείς, σε περίπτωση που θέλετε να βοηθήσετε, επικοινωνήστε στα εξής τηλέφωνα : 690 88 33723 – & 697 33 00 803

Για όλα τα παραπάνω, μίλησε στο Tsipas Radio και τον Ηλία Τσίπα, η Σοφία Ανδριοπούλου, που, όπως είπαμε, είναι μια εκ των δύο εμπνευστών αυτής της πρωτοβουλίας.

Ακούστε την :

Διαβάστε επίσης : Ο Σωτήρης Θωμαΐδης, από το οινοποιείο “3Γενιες”, μίλησε στο Tsipas Radio – (Ηχητικό)

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.