Πάτρα: Έκαψαν καφετέρια και σκέφτεσαι την Μαφία

Ξημερώματα, περίπου στις 3, άγνωστοι, φορώντας κουκούλες, για να μην διακρίνονται τα χαρακτηριστικά τους, έριξαν εύφλεκτο υλικό (πιθανότατα βενζίνη) και έβαλαν φωτιά στους εξωτερικούς χώρους γνωστής καφετέριας, που βρίσκεται στην πλατεία Παπανδρέου (το κατάστημα είχε κατεβασμένα τα ρολά ασφαλείας). Ευτυχώς η πυρκαγιά δεν επεκτάθηκε, ώστε να κινδυνέψουν άτομα που διέμεναν στο σπίτι ακριβώς πάνω από την καφετέρια που υπέστη σοβαρές ζημιές.

Άλλο πάλι κι αυτό! Δεν γίνονται, ρε, αυτά τα πράγματα. Γίνονται, κύριε. Έχουν γίνει, κύριε. Και οι ένοχοι δεν είναι βάρβαροι και πρωτόγονοι, κάποιοι που ζουν σε σπηλιές και τρώνε ωμό κρέας με τις τρίχες μαζί. Για να γίνουμε αντιληπτοί, για μην παίξουμε την κολοκυθιά. Το έργο μοιάζει με προηγούμενα έργα, που τα έχουμε δει ξανά και ξανά. Ναι, βέβαια. Οι άρχοντες του τοπικού υποκόσμου, πιθανόν πως κρύβονται από πίσω. Αυτό είναι το πρώτο που σκέφτεσαι, όταν ακούς, διαβάζεις την είδηση.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με την αστυνομία, έχουν γίνει 4 προσαγωγές υπόπτων, τριών αλλοδαπών και ενός έλληνα. Ωστόσο, περιμένει και τα αποτελέσματα από κάμερα της περιοχής, που έχει καταγράψει τις κινήσεις τους για να γίνει ταυτοποίηση.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, σχηματίσθηκε
δικογραφία για εμπρησμό σε βάρος αγνώστων δραστών οι οποίοι έχοντας
καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με κουκούλες και κράνη,
έρριψαν έναν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό σε κατάστημα υγειονομικού
ενδιαφέροντος. Από την ρίψη του μηχανισμού ξέσπασε πυρκαγιά με
αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές στην πρόσοψη του καταστήματος καθώς και
σε τέντες των διαμερισμάτων πολυκατοικίας.

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών διενεργούνται
έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.