Passaggio : O οπαδός Τσιμίκας και το 8ο στο πρώην ΔΟΛ

Κώστας Τσιμίκας. Ο Νο 1 Έλληνας σήμερα, στο εξωτερικό, στη μπάλα που παίζει, για λογαριασμό της πολύ μεγάλης, της τεράστιας Λίβερπουλ. Που φέτος, δείχνει πως μπορεί να εξελιχθεί σε βασικό εργαλείο της. Και κερδίζει λεφτά, εκατομμύρια, με την αξία του. Σωστό; Σωστό.

Το ερώτημα; Έχει αλλάξει σε σχέση με τα πρώτα του βήματα στον Ολυμπιακό; Καθόλου, ο ίδιος είναι. Φίλος, φίλαθλος, οπαδός του Passaggio, της καφετέριας του Κώστα Σπηλιωτόπουλου. Και όταν αυτός ήταν ακόμη μικρός. Μετρ στον Οικονομόπουλο και φυσικά και σήμερα, που έχει μεγαλώσει κατά πάρα πολύ την επικοινωνιακή δυναμική, το brand της επιχείρησης, που αυτός εμπνεύστηκε και στη πορεία έβαλε συνεταίρους. Δύο, τον Μανώλη Μούτσο και τον Δημήτρη Φιντιρίκο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο οποίος Τσιμίκας, οπαδός της ομάδας του Passαggio.. και το δείχνει. Δείτε το στιγμιότυπο, με αφορμή το φιλικό της Εθνικής ομάδας με την Ελβετία στην Ελβετία, την Τετάρτη. Βρέθηκε στην Ελλάδα. Ε, δεν θα μπορούσε να μην περάσει, για ένα απολαυστικό καφέ.

Ανεξάρτητα με το περιστατικό αυτό, όποιος παρακολουθεί τελευταία το παιχνίδι του Passggio, δεν έχει άγνοια. Έχει ιδέα, ότι από το Τσίπας Μπλοκ θα το παρακολουθήσει. Τότε, πάρτε το καινούργιο αποκλειστικό, για το καινούργιο μαγαζί, το όγδοο στη σειρά, που εντυπωσιάζει και θα βρίσκεται στην Μιχαλοπούλου, στα παλιά κτήρια του ΔΟΛ.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.