Παρασκήνιο-Mega : “Ψήνεται” συνεργασία… έκπληξη!

Αντώνης Ρέμος- Γιώργος Καπουτζίδης- Άννα Βίσση

Από χθες κυκλοφορεί η πληροφορία πως το Mega θέλει για την επόμενη σεζόν στο πρόγραμμά του το «Rising Star», που είχε δείξει παλαιότερα ο ΑΝΤ1.

Εν μέρει ισχύει η πληροφορία και θα σας το εξηγήσω: Ο προγραμματισμός είναι για τάλεντ σόου και αυτό μάλιστα στο δεύτερο μισό της σεζόν από τον Ιανουάριο του ’21 και μετά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί να είναι το «Rising Star», μπορεί να είναι το «Greek Idol», μπορεί να είναι ένα εντελώς καινούργιο format. Το μόνο βέβαιο είναι πως το κανάλι θέλει για την παρουσίαση τον Γιώργο Καπουτζίδη, ήδη στέλεχος του σταθμού, σε θέση συμβούλου μυθοπλασίας και στην κριτική επιτροπή Άννα Βίσση και Αντώνη Ρέμο, που ενδέχεται άλλωστε του χρόνου να συνεργαστούν και στη νυχτερινή Αθήνα αν ο κορονοϊός το επιτρέψει.

Είναι ένα δυνατό τηλεοπτικό πάντρεμα που έχει πολλές πιθανότητες να πετύχει αρκεί να είναι καλό το concept.

Γιατί κακά τα ψέμματα, σ’ αυτά τα προγράμματα πρώτα επιλέγει ο κόσμος με βάση το πρόγραμμα και ύστερα έχοντας ως κριτήριο επιλογής τους συντελεστές.

-nassosblog.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.