Παρασκευή επιστρέφει εκεί που έγινε ανάρπαστος, με ενδιάμεση στάση τον Αρναούτογλου

Ο Νικηφόρος είναι τραγουδιστής, με μεγάλη θέληση και που έχει να μάθει να δουλεύει σκληρά. Με ρόλο χρήσιμο, τόσο στον επιχειρηματία, όσο και στο μεγάλο όνομα του σχήματος. Αλλά ήταν αυτό που λέμε β’ ρόλου. Ήταν ιδανικός να παίξει τον εργάτη.

Αυτό άλλαξε, όταν ξεκίνησε συνεργασία με την ομάδα του Voodoo. Μόλις λίγο καιρό χρειάστηκε, για να γίνει ανάρπαστος, με εκτόπισμα γνήσιου σταράτου. Γι’ αυτό και Χριστούγεννα, πήρε μεταγραφή στο νυχτερινό κέντρο, με ιστορία μεγάλη στην αθηναίική νύχτα, Φωταέριο. Και παρά το μεγάλο βαθμό δυσκολίας, όμως έβγαλε την αποστολή με επιτυχία μεγάλη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τι σημαίνει αυτό; Πως συνταγή πετυχημένη, σαφώς δεν γίνεται να αλλάξει. Πως να αλλάξει, δηλαδή; Η επιστροφή αυτή την Παρασκευή, 4 Φεβρουαρίου.

Έ, ας τον πούμε και για την συνέντευξη του Νικηφόρου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή του “The 2night show”. Τα σημαντικότερα που συγκράτησα :

«Δεν ήθελα να βλέπω τον Κοκλώνη με τίποτα»

Όπως παραδέχτηκε ο ίδιος, το κεφάλαιο»J2US» δεν ήταν κάτι που τον ενθουσίασε στην αρχή: «Δεν ήθελα με τίποτα στην αρχή να πάω στο «Just». Δεν ήθελα να βλέπω τον Κοκλώνη με τίποτα, άλλαξα εντελώς γνώμη όταν συναντήθηκα μαζί του. Είναι αληθινός, όλοι που δουλεύουν για εκείνον είναι πολύ ευχαριστημένοι και αυτό λέει πολλά».

Η Ιωάννα Τούνη

Μόνο τα καλύτερα είχε να αναφέρει για την πρώτη παρτενέρ του στο show, την Ιωάννα Τούνη, παρόλο που στην αρχή ήταν αρνητικός όσον αφορά τη συνύπαρξή τους επί σκηνής: «Λέω παιδιά με τίποτα, λέω ότι είναι ένα κορίτσι πολύ πληθωρικό, δεν θα έχω χώρο, Γνώρισα έναν άνθρωπο που είναι φοβερό παιδί, μπορεί να νομίζουν διάφορα όσοι δεν την ξέρουν. Είναι αυθόρμητη, πριν βγει στη σκηνή είχε ένα τρακ στα μάτια της, σαν παιδί».

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.