Στο ίδιο τραπέζι! Παπαγεωργίου, Αντύπας, Πανταζής και ο Αμερικάνος – Αυτός κι αν είναι τεράστιος, μεγιστοτεράστιος είναι

Τεράστια συνάντηση. Να σου πω. Βλέπεις κάποιους από αυτούς, στη συγκεκριμένη φωτογραφία, και σε κάνει να πεις : οι «Τελευταίοι των Μοϊκανών». Λες και ανεβαίνουμε στη «μηχανή του χρόνου» και μας πάει πίσω στο παρελθόν. Τα συναισθήματά, οι στιγμές, τα μεγάλα τα έργα, οι ιστορίες τους, είναι άπειρες. Αναδεικνύονται κάποιες «στιγμές» που δύσκολα θα τα ξαναδούμε στα χρόνια τα σημερινά.

Ξεχωρίζω» τον δεύτερο από αριστερά του στιγμιότυπου, συχνά πυκνά γράφω για αυτόν. Είναι ο Θανάσης Παπαγεωργίου. Επιχειρηματίας της ζωής της πολύ σπουδαίας νύχτας, την «ζωγράφισε», σκηνοθέτησε απίστευτες ιστορίες. Όταν θα γράψω το μυθιστόρημα της νύχτας, το πήρες πρέφα ότι θα του αφιερώσω πολλά κεφάλαια.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο μπροστά του, στα αριστερά, δύναμη τραγουδιστική, χρόνια τώρα, μεγαλώσαμε, γεράσαμε με αυτόν. Που όπως επικοινωνεί με τον θεατή, ακόμη και τον ψαγμένο, κανείς άλλος. Ο Λευτέρης Πανταζής.

Στην ίδια κατηγορία, στο «Το The Last of the Mohicans», μπαίνει και ο τέρμα αριστερά. Ο τεράστιος Αντύπας! Το 1992 τον περίμεναν κάθε βράδυ 40 γυναίκες στο καμαρίνι! Ο καλλιτέχνης, που σου μεταδίδει τη ψυχή του. Κι έγραψε αριστουργήματα. «Για τα λεφτά τα κάνεις όλα» «Πωλείται και το σπίτι μου». «Δεν κοιμάμαι». «Ένα σου σημάδι μόνο». Κι άλλα, «Οδηγώ και σε σκέφτομαι», «Για να μην τρελαθώ» «Ώρες Ώρες», «Φιλοξενούμενος», «Είμαι στα χάιι μου» κι άλλα πολλά.

Πάμε τώρα στον πρώτο από αριστερά. Είναι μια τρίχα μπροστά σε αυτόν, αρκετοί γνωστοί σας, δήθεν μεγάλοι. Τσέλιος Γιώργος, στο όνομα. Papageorge στο παρατσούκλι. Φοβερός τύπος, μεγάλη ψυχή. Πάρε και άλλες πληροφορίες. Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας, έχει την μεγαλύτερη dinner, στην Άτλαντα. 400 άτομα προσωπικό, στο ένα του μαγαζί. Έχει 7 εστιατόρια. Ο γιος του πέθανε πριν από 2 χρόνια Τζιμ Τζέλιος. Ένας από τους μεγαλύτερους life style της Αμερικής. Τα έβαζε κόντρα σε κλαμπ με μεγάλους μπασκετμπολίστες σε ποτά σαμπάνιες κλπ. Μύθος ο Τζιμης. Πέθανε μικρός 43 ετών. Πολύ πολύ δυνατή οικογένεια. Πέρνει Έλληνες τραγουδιστές και κάνουν έxtra στην Αμερική.

Οι υπόλοιποι ποιοι είναι ; Φίλοι σίγουρα!

Διαβάστε επίσης : Αστέρια Live Πάτρας : Επίσημη η «βόμβα» με την Αγγελική Ηλιάδη! Για όλο τον χειμώνα- Έρχεται και η δεύτερη, με άνδρα, που θα σας κοκκαλώσει ολόκληρους – Θα είναι η μεγαλύτερη «βόμβα» στην νυχτερινή ιστορία της Πάτρας

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.