Πάολα : Κάποιοι δεν ήθελαν την επιστροφή-βόμβα στον Μπερτάκη

Περίπου 1500 άτομα περίμεναν έξω από το μαγαζί

“Ποιος, το βράδυ του Σαββάτου, δια τηλεφώνου προειδοποίησε ότι υπάρχει βόμβα στο Vogue, που εμφανίζεται η Πάολα με τον Κουρκούλη;” αναρωτιέται ο αναγνώστης, ο οποίος διάβασε την είδηση.

Κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, με τη βοήθεια εκπαιδευμένου σκύλου, προχώρησε σε εξονυχιστικό έλεγχο του καταστήματος. Οι αστυνομικοί του ΤΕΕΜ δεν εντόπισαν εκρηκτικό μηχανισμό ή άλλο ύποπτο αντικείμενο. Οπότε, το τηλεφώνημα αποδείχτηκε φάρσα, όμως το γνωστό νυχτερινό κέντρο στη Θεσσαλονίκη, παρέμεινε κλειστό για λόγους ασφαλείας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δημοσιογραφία νηπιαγωγείου δεν κάνει το Tsipasblog.gr. Δεν απευθύνεται σε ούφο, σε καθυστερημένους και παραπληγικούς. Ποτέ δεν υπήρχε πραγματική πρόθεση για βόμβα. Σε ποιον τα λένε αυτά τα παιδικά μυθιστορήματα;

Χρειάστηκε να προκύψει η απειλή για βόμβα, για να σταματήσουν, προσωρινά βέβαια, τον (επιχειρηματία του κέντρου) Κώστα Μπερτάκη. Κάποιοι δεν τον θέλουν στα πόδια τους. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, που τα ξαναβρήκε οριστικά με την Πάολα, όπως είχε αποκαλύψει το tsipasblog.gr.

Μία εξέλιξη που ελάχιστους ικανοποίησε, αντίθετα πολλοί ήταν αυτοί που θα ήθελαν να συμβεί το αντίθετο. Να μην μπορέσει η τραγουδίστρια να ξανασυνεργαστεί με τον συγκεκριμένο, που την πίστεψε πρώτος και την “γιγάντωσε” δισκογραφικά. Ανθρώπινο συναίσθημα ο φθόνος. Στο χώρο της νύχτας προσλαμβάνει ενίοτε διαστάσεις ανθρωποφαγίας.

Ιδιαίτερα στη σημερινή εποχή, όπου οι μισοί επιχειρηματίες είναι πρώην, άλλοι υπολειτουργούν ή αφήνουν τους πάντες απλήρωτους επί μήνες, ενώ αρκετοί έχουν αλλάξει επάγγελμα. Αλλά και σε άλλες εποχές οι επιτυχημένοι της νύχτας ήταν στο στόχαστρο, καθώς ζούμε σε μία χώρα που έχει μάθει να αποθεώνει τη μετριότητα και να φθονεί τους αρίστους. Η αλήθεια είναι ότι η διαφορά των μεγεθών είναι τρομακτική.

Από τη μία ο επιχειρηματίας που δουλεύει ακατάπαυστα (10 μήνες στον ένα χρόνο) και από την άλλη ο επιχειρηματίας που με το ζόρι βγάζει διήμηνο … για να μην πω γιορτές μόνο. Ουδείς, όμως τα κλέβει. Στο χρηματιστήριο νυχτερινών αξιών, που είχε διαμορφωθεί, όλοι πληρώνονται σύμφωνα με τις δυνατότητες τους. Ο Μπερτάκης έκανε συνεχή λίμινταπ και έχει κάθε λόγο συνέχεια να εισπράττει.

Διαβάστε ακόμα: Πέρι Πάολας και Μπερτάκη

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.