Του ΠΑΟΚ παρθενιά ο ΆΡΗΣ με σουγιά και δόντια !

Του ΠΑΟΚ παρθενιά ο ΆΡΗΣ με σουγιά και δόντια !

Το πρωτάθλημα τελείωσε για τον Άρη με τη μεγάλη νίκη 4-2 επί του πρωταθλητή και αήττητου ΠΑΟΚ. Τίποτα άλλο πιο… ηδονικό δεν υπάρχει για τα αριανά από αυτό που πέτυχε η ομάδα τους. Πήραν την παρθενιά του αιώνιου αντιπάλου και το παναγύρισαν σα να έκαναν ανάσταση.

Καλύτερος ήταν ο ΠΑΟΚ από κάθε άποψη, μάλιστα το παιχνίδι ξεκίνησε με δικό του γκολ στα πρώτα πρώτα λεπτά. Και η συνέχεια ήταν του ΠΑΟΚ, που λειτουργούσε ως δράση, με συνέπεια ο Άρης να περιοριστεί σε ρόλο αντίδρασης. Έλα, όμως, που το 0-1 μετατράπηκε σε 4-1!!! Γιατί;

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Επειδή ο κατώτερος αγωνιστικά Άρης έπαιζε ψυχωμένα. Κάποιοι παίκτες του πολεμούσαν με τη φαλτσέτα δαγκωμένη στα δόντια. Τέτοιον παίκτη δεν τον είχε ο ΠΑΟΚ, που ”τιμωρήθηκε” διότι από το πρώτο ημιχρόνιο δεν αύξησε το 1-0, να το πάει 0-2 και 0-3.

Δυο φορές η μπάλα έφτασε στην περιοχή του ΠΑΟΚ και ο Άρης ανέτρεψε το 0-1 σε 2-1. Αυτό τα λέει όλα, για την ”απουσία” στην πραγματικότητα του πρωταθλητή, ήταν μακριά από τις απαιτήσεις της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Ο σοφός της πιάτσας βλέποντας χθες έναν ξενέρωτο ΠΑΟΚ είπε την κουβέντα του: ”Δεν παίρνει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ… Ομάδα που τρώει τέσσερα γκολ, μάλιστα τόσο εύκολα, δεν παίρνει πρωτάθλημα… ”.

-από apodytiriakias.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.