Για Πανταζή, συνεχίζει να νικάει τον χρόνο

Είναι τόσο πολύ προσηλωμένος.. Με τη σκέψη του, μόνο στον 32χρονο πρωταθλητή εκ Βρετανίας, Michael Bassett, κοιμάται, αλλά και ξυπνάει, ο Πατρινός πυγμαχός Παναγιώτης Πανταζής. Αυτός θα είναι ο αντίπαλος του, που δεν θα είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Εδώ η κόντρα έρχεται από τα παλιά. Θα επιχειρήσει να τη λύσει, να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, στις 25 Νοεμβρίου. Σε πυγμαχική βραδιά με το όνομα ‘Fright Night’, στην χώρα του Δράκουλα, την Ρουμανία και την πόλη Brasovo.

Κι αυτό το παιχνίδι, δεν είναι καθόλου διαδικαστικό. Απεναντίας όπως όλα τα προηγούμενα, είναι ευρωπαϊκό, που σημάνει στο πιο υψηλό επίπεδο, πιο ψηλά δεν έχει. Κι πρόκειται και άλλο, να αναβαθμίσει, την πυγμαχική ιστορία του πατρινού. Που αυτό που κάνει, δεν είναι τόσο εύκολο, δεν θεωρείται τόσο φυσιολογικό, δεν το βλέπεις κάθε μέρα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Εξηγούμαι. Στην προχωρημένη ηλικία των 45 ετών, νίκησε και τον χρόνο ο Παντζής. Στα ίσα τα βάζει με τα μεγαλύτερα ονόματα της επαγγελματικής πυγμαχίας στην Ευρώπη. Και όχι μόνο, αλλά επιπλέον, ξάπλα να τους πηγαίνει τις περισσότερες φορές.

Στη φώτο, αριστερά Michael Bassett και δεξιά Παναγιώτης Πανταζής.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.