Panik, το μεγάλο παιχνίδι, και η ανακοίνωση για το ξύλο

Panik Records. Η δισκογραφική εταιρία, με έδρα την Βούλα, που ιδρύθηκε το 2011 από τον Πάρη Κασιδόκωστα και τον Γιώργο Αρσενάκο. Αυτή που κάνει το μεγάλο παιχνίδι, το πολύ μεγάλο παιχνίδι. Είτε στα μπουζούκια, με τα σχήματα, τους επιχειρηματίες, τους τραγουδιστές. Καλοκαίρι με τις συναυλίες. Είτε στα ραδιόφωνα, στα κανάλια. Εννοείται και στα μουσικά βραβεία Mad Video Music Awards, που μετά τα χθεσινά θλιβερά επεισόδια, τον τσακωμό ανάμεσα στον Light και τον Snik..Αμαυρώθηκαν και αμφιβάλω αν θα μπορέσουν να ξανασηκώσουν κεφάλι.

Η ανακοίνωση της εταιρείας για τον καβγά στα βραβεία
«Η Panik Entertainment Group καταδικάζει απερίφραστα και κατηγορηματικά τα θλιβερά επεισόδια στα Mad Video Music Awards, χτες. Θεωρεί άδικο, με αφορμή αυτά τα επεισόδια, να επιχειρείται η ενοχοποίηση ενός συγκεκριμένου είδους μουσικής και το σύνολο των καλλιτεχνών που το υπηρετούν. Η Panik Entertainment Group τιμά την ελληνική μουσική και προωθεί τους Έλληνες καλλιτέχνες ανεξάρτητα από το είδος μουσικής που ο καθένας υπηρετεί. Αυτό θα συνεχίσει να πράττει», έγραφε η ανακοίνωση της εταιρείας στην οποία ανήκει ένας εκ των δύο τράπερς.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.