Η Panik Records φέρνει τη μουσική στα Παιδικά Χωριά SOS

Η οικογένεια της Panik Records αγκαλιάζει τις οικογένειες των Παιδικών Χωριών SOS και, μέσα από μία δωρεά ύψους 60.000€, φέρνει τη μουσική στα παιδιά, δημιουργώντας δεσμούς αγάπης και υποστήριξης κι ενισχύοντας το μέλλον.

Η παρουσίαση της συνεργασίας έγινε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν ο CEO της Panik, Γιώργος Αρσενάκος και ο Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS, Γιώργος Πρωτόπαπας, στις εγκαταστάσεις του Παιδικού Χωριού SOS της Βάρης.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μετά από 13 χρόνια πρωτοκαθεδρίας στην εγχώρια μουσική σκηνή, η Panik πρωτοστατεί για ακόμα μία φορά και γίνεται η πρώτη δισκογραφική εταιρεία στην Ελλάδα που προχωρά σε πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς.

Μέσω της δωρεάς θα καλυφθεί η πλήρης φοίτηση ενός παιδιού που έχει μεγαλώσει στα Παιδικά Χωριά SOS, της Χαρούλας, η οποία επιθυμούσε να κάνει μουσικές σπουδές σε πανεπιστημιακό επίπεδο. Η εγγραφή της στο πανεπιστήμιο της Μεγάλης Βρετανίας έχει ήδη γίνει,μέσω της υποτροφίας της Panik, και τα μαθήματά της ξεκινούν στις αρχές Οκτωβρίου.

Παράλληλα, η Panik αγόρασε κι εξόπλισε με τα απαιτούμενα μουσικά όργανα 5 Κέντρα Μαθησιακής και Παιδαγωγικής Υποστήριξης των Παιδικών Χωριών SOS σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Πάτρα και Καλαμάτα, καθώς και το Κέντρο Ημέρας ΑμεΑ Αλεξανδρούπολης, ενώ, παράλληλα, θα καλύψει τις αμοιβές των μουσικοθεραπευτών / δασκάλων μουσικής για έναν ολόκληρο χρόνο. Μέσω του προγράμματος, θα ωφεληθούν περίπου 300 παιδιά σε όλες τις πόλεις, ενώ πρόσβαση στα μουσικά όργανα θα έχει κάθε παιδί που υποστηρίζεται από τα Παιδικά Χωριά SOS.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.