Παναθηναϊκός: Έτσι γυρίζει ο Γιαννακόπουλος

Μπορεί η χρονιά να είναι σε εξέλιξη, αλλά δεν υπάρχει φίλαθλος του μπασκετικού Παναθηναϊκού, που να… βολεύεται με ενδεχόμενη κατάκτηση του νταμπλ, από τη στιγμή που η ομάδα έμεινε εκτός πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Από την άλλη, αν ανατρέξουμε στο καλοκαίρι, τη διοικητική αναστάτωση, το μειωμένο μπάτζετ, λες και «πάλι καλά, που δεν πάθαμε τίποτα». Μπορεί να γυρίσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος; Κι αν «ναι», ποιος είναι ο δρόμος; Έχουμε τις απαντήσεις κι ένα όνομα: Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο πειραματικός φετινός Παναθηναϊκός έδωσε κάποια στοιχεία προς μελέτη. Για παράδειγμα, Μποχωρίδης και Κασελάκης έδειξαν ότι μπορούν να σταθούν, ακόμα και σε ρόστερ μεγαλύτερων απαιτήσεων. Αποκτήθηκε ένα τεράστιο ταλέντο (Μαντζούκας), ενώ τουλάχιστον ένας ξένος (Σαντ-Ρος) έδειξε ότι είναι… παίκτης Ευρωλίγκας. Η προσθήκη του Μπρέι, συμπληρώνει μια πεντάδα παικτών, οι οποίοι δεν θα εκτινάξουν το «τριφύλλι», αλλά είναι χρήσιμοι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η συνέχεια ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.