Παναχαϊκή-Σύμμαχοι : Tσάμπα στον Καλογερόπουλο και όχι στον Παπαγεωργίου, που τους έδινε 300.000 ευρώ

Κώστας Χρυσανθόπουλος

Έχουμε και κάποιους από τους πρώην συμμάχους στην Παναχαϊκή. Και, παρακαλώ, να μην τους αγνοούμε. Και πολύ καλώς πράττουν τα ΜΜΕ και τους αναδεικνύουν κάποιους από τους πρώην συμμάχους, όταν βοηθούν ήδη και σκέφτονται να βοηθήσουν ακόμη περισσότερο στο μέλλον.

Ο κύριος Κώστας Χρυσανθόπουλος, όπως προκύπτει από την συνέντευξη του έδωσε στο patragoal.gr, «Η Συμμαχία παρέδωσε δωρεάν την ομάδα στον Καλογερόπουλο, με μοναδική υποχρέωση τα χρέη».

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αλλά δεν ρωτήθηκε, δυστυχώς και δυστυχέστατα, γιατί λίγο πριν τον ερχομό του Καλογερόπουλου, δεν δέχτηκαν την επίσημη έγγραφη πρόταση του Ήλειου επιχειρηματία, Θανάση Παπαγεωργίου; Που σημαίνει, δεν είναι κρυφό το μυστικό, ότι δεν πήραν τις 300 χιλιάδες ευρώ, που τους πρόσφερε αυτός, για το 60% των μετοχών της ΠΑΕ, αλλά προτίμησαν την ομάδα να την δώσουν …τσάμπα! Πρώτα στον Δημήτρη Δρόσο και στα καπάκια στον μπάρμαν Σάκη Καλογερόπουλο από την Γαστούνη, που κάποιοι (και όχι ο Χρυσανθόπουλος) μας τον πλασάρουν ως “Σουηδό επενδυτή”. Και τον οποίον, επί των τελευταίων του ημέρων, όταν τον είχα πετύχει σε γνωστό στέκι, αφού πρώτα μου ..τσίνισε ότι δεν τον πάω καλά, μετά που είδε ότι δεν μασάω, μου αποκάλυψε το πόσο, για το οποίο θα πούλαγε το μαγαζί Παναχαϊκή, που πήρε τσάμπα. “1 εκατομμύριο”.

Βέβαια, ο Χρυσανθόπουλος μπορεί να μη πήρε αυτός τότε τις αποφάσεις…. Οπότε, αν είναι έτσι, που μάλλον είναι έτσι, θα πάω πάσο.

Διαβάστε επίσης : Ο Μπάρλος διαβάζει Tsipas Blog και “τελείωσε” Παπαδόπουλο

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.