Η Παναχαϊκή στις προβλέψεις των μπουκ

Αυτό το Σαββατοκύριακο, ξεκινάει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2. Επιτέλους. Πάντως, στις στοιχηματικές εταιρίες, έχει αρχίσει ήδη και παίζεται, ιδιαίτερα από τις τέσσερεις ομάδες που θα το διεκδικήσουν. Τα φαβορί. Τις ομάδες που αντικειμενικά και δικαιολογημένα έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να διακριθούν. Αυτές είναι : Ξάνθη, Ιωνικός, Λεβαδειακός και Χανιά. Η Παναχαϊκή;

Φυσικά και υπάρχει η Παναχαϊκή στο πλάνο των προβλέψεων. Δεύτερο φαβορί δίνουν οι μπουκ, την ομάδα του Γιώργου Μπάρλου, με απόδοση 7,00. Ισοβαθμεί με τον Ιωνικό, ο οποίος έχει το ίδιο ποσοστό. Μόνο μπροστά της, η Ξάνθη, του ομογενή επιχειρηματία Βασίλη Παπαδημητρίου, γνωστού στην Αυστραλία ως Bill Papas, ο οποίος έχει φτιάξει την πιο πλούσια ομάδα της κατηγορίας. Οπότε, θεωρείται το απόλυτο φαβορί. Της δίνουν 1,50. Φαβορί είναι και ο έμπειρος Λεβαδειακός (10,00) του εύπορου επιχειρηματία (σ.σ. διατηρεί εργοστάσιο βάμβακος), αλλά και καλά δικτυωμένου στην αγορά του ελληνικού ποδοσφαίρου, Γιάννη Κομπότη, Θα βάλω, όμως, μέσα στα φαβορί και τα Χανιά. Για τους μελετητές, θεωρείται το φαβορί των αουτσάιντερ.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σε όλες τις άλλες ΠΑΕ, μαύρο σκοτάδι υπάρχει. Τουλάχιστον, στις προβλέψεις των μπουκ.

Αναλυτικά οι αποδόσεις:

Ξάνθη 1,50

Παναχαϊκή 7,00

Ιωνικός 7,00

Λεβαδειακός 10,00

Χανιά 20,00

Απόλλων Λ. 25,00

Δόξα Δρ. 25,00

Εργοτέλης 35,00

Τρίκαλα 50,00

Διαγόρας 200,00

Ιεράπετρα 200,00

Καραϊσκάκης 250,00

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.