Η Παναχαΐκή έκανε το δικό της tv show

Η Παναχαΐκή έκανε το δικό της tv show

Το γήπεδο ήταν άδειο στο προχθεσινό εντός έδρας φιλικό παιχνίδι της Παναχαΐκής με αντίπαλο τον “αναγεννημένο” Ιωνικό. Η θλίψη. Να παίζει η ομάδα και να μην υπάρχει ψυχή στις κερκίδες. Οι λιγότεροι από 100 θεατές είναι σαν να μην υπήρχαν κι αυτοί σε στάδιο που χωράει 11.321 χιλιάδες θέσεις. Αλλά αυτό είναι «άλλου παπά Ευαγγέλιο». Ευαγγέλιο Κορωνιού. Οπότε, ας μη το το απλώσω άλλο.

Ας μην σταθώ ούτε στην αγωνιστική εικόνα των Πανάχα. Ας σταθώ στην εικόνα του Panachaiki TV, που έκανε ποδαρικό, με Γιώργο Σωτηροπούλο στην περιγραφή και τον Mr Patragoal Αποστόλη Νικολόπουλο, στο ρεπορτάζ των δυο πάγκων. Καλά λένε ότι κέρδισε τις εντυπώσεις και ότι έσχισε στις θεαματικότητες. Παρότι μεταδόθηκε διαδικτυακά και όχι free, αλλά στην τιμή των 5 ευρών. Έπιασε πολύ καλά νούμερα, έφαγε όλα τα τοπικά κανάλια. Τις κυρίες και τους κύριους των media της πόλης.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ενδιαφέρει τον πρόεδρο Γιώργο Μπάρλο, αν το PANACHAIKI TV σχολιάζεται θετικά ή αρνητικά. Γιατί χθεσινός στόχος, στο φιλικό της Παναχαϊκής με τον Ιωνικό, που κέρδισε με 1-0, δεν ήταν να κερδίσει μόνο την αγωνιστική και την οπαδική θεαματικότητα, αλλά και την τηλεοπτική, και την κέρδισε. Κατανοητό; Κι αυτό φάνηκε πανηγυρικά με τα θετικά σχόλια στα social media. Φάνηκε και από το άλλο. Μέχρι την Αυστραλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά, την Γαλλία, την Αυστραλία, την Κύπρο, κατέβαλαν το αντίτιμο των 5 ευρώ και παρακολούθησαν την αγαπημένη τους Παναχαϊκή.

Παναχαϊκή-Ιωνικός 1-0 : Ολόκληρος ο αγώνας

Διαβάστε ακόμα: Πως θα βρείτε τον κωδικό

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.