Η Παναχά με Δόξα …αλλού το μυαλό της

Η Παναχά με Δόξα είχε ...αλλού το μυαλό της

Παιχνίδι που ήταν μάλλον φιλικό και δύσκολα έμοιαζε με αναμέτρηση πρωταθλήματος Super League 2. Όχι ότι οι αντίπαλοι ήταν ομάδες διαφορετικού επιπέδου και αγωνιστικών επιδιώξεων. Τόσο η Παναχαΐκή, όσο και η Δόξα Δράμας, κυκλοφορούν στους κακοτράχαλους χωματόδρομους στα χαμηλά της βαθμολογίας. Οι “κοκκινόμαυροι”, όμως, μέσα στον “κυκεώνα” των διοικητικών εξελίξεων, θα ήταν χαζό να σκεφτόντουσαν στο πως θα πάρουν το τρίποντο και την ευκαιρία να μειώσουν στο -1 από τη 6άδα.

Επειδή, όμως, η Παναχαΐκή είναι Παναχαΐκή, πάντα παίζει η υποψία θρίλερ, μήπως το “πληγωμένο” λιοντάρι ξυπνήσει. Τέτοιο πράμα δεν… έδειξε χθες στην Αγυιά. Στο τσουλιστό κυλούσε το ματσάκι, προφανώς διότι στη σκέψη των ποδοσφαιριστών της Παναχαΐκής δεν υπήρχε ο στόχος της νίκης. Άλλες οι ανησυχίες τους, κι αυτές δεν αφορούσαν την αναμέτρηση τους με την Δόξα Δράμας, για την 16η αγωνιστική στην Superleague 2.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Επί της ουσίας. Χωρίς διοίκηση, χωρίς ρευστότητα στα οικονομικά, χωρίς προπονητή, χωρίς παίκτες, χωρίς γενικό διευθυντή, χωρίς γραφείο τύπου, χωρίς δηλαδή τίποτα, η κάκιστη ψυχολογικά Παναχαΐκή ηττήθηκε μόνο 1-0.

Πάλι καλά να λέμε…

Διαβάστε ακόμα: Σπύρος Δήμου : Βλέπει -μετά από καιρό- Παναχαΐκή, δίπλα σε γνωστό δημοσιογράφο

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.