Δεν βάζει μυαλό ! Πάλι στη φάκα, πάλι σε χαρτοπαιχτική λέσχη, πασίγνωστος τραγουδιστής

Δεν είναι απίστευτο. Δεν είναι από τις περιπτώσεις που μαθαίνεις την είδηση και παθαίνεις σοκ. Δεν είναι σαν κεραυνός εν αιθρία, η πληροφορία που έπεσε στα χέρια του Tsipas Blog και λέει για την σύλληψη πασίγνωστού λαικού τραγουδιστή. Γιατί έχει ήδη γίνει μια φορά εν μέσω πανδημίας.

Με τη διαδικασία του αυτοφώρου, πιάστηκε χθες βράδυ Σαββάτου, στην περιοχή της πλατείας Βάθης σε παράνομη χαρτοπαιχτική λέσχη, σε επιχείρηση της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου της Αγοράς (ΔΙΜΕΑ). Και στην οποία, συμμετείχαν και δυνάμεις της Ασφαλείας Αττικής.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πληροφορίες από το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, θέλουν να έχουν συλληφθεί 20-30 άτομα, μεταξύ αυτών και γνωστός τραγουδιστής.

Επιβλήθηκαν πρόστιμα στους υπεύθυνους και τους παρευρισκόμενους, ενώ κινήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου. Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα από την ειδική υπηρεσία του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων μετα από καταγγελία στο τηλεφωνικό κέντρο 1520 .

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.