Ένα “παλατάκι” στο σφυρί! Ο γιος του Άκη Τσοχατζόπουλου, από την πρώτη σύζυγο του, Αλέξανδρος χάνει το σπίτι του στο Πεδίο του Άρεως 862 τ.μ. (!) σε πλειστηριασμό στις 21 Σεπτεμβρίου- Η αποκλήρωση από την διαθήκη του π. υπουργού και οι 2 γάμοι του

Αντιμέτωπη με το «σφυρί» του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες η κατοικία του γιου του Άκη Τσοχατζόπουλου, Αλέξανδρου, που εκποιείται για 304 χιλ. ευρώ.

Επισπεύδουσα του πλειστηριασμού είναι η Intrum, που θα επιχειρήσει να πουλήσει το ακίνητο στις 21 Σεπτεμβρίου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η τιμή εκκίνησης είναι τριπλάσια του ποσού για το οποίο έγινε η κατάσχεση.

Πρόκειται για διαμέρισμα στον έκτο όροφο που βρίσκεται σε πολυκατοικία στο Πεδίον του Άρεως.

Έχει έκταση 862 τ.μ. και αποτελείται από επτά κύρια δωμάτια, χωλ, διάδρομο, δωμάτιο υπηρεσίας, κουζίνα, μπάνιο, δεύτερο W.C. και βεράντες, έχει πρόσοψη επί της οδού Ευελπίδων.

Το σπίτι αγοράστηκε από τον Αλέξανδρο Τσοχατζόπουλο το 2000 και σήμερα, δύο δεκαετίες μετά αλλάζει ιδιοκτήτη, λόγω οφειλών.

Ο Αλέξανδρος Τσοχατζόπουλος, γιος της πρώτης συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλο, Γερμανίδα Γκούντρουν Μολντενχάουερ, παντρεύτηκε τη φωτογράφο Μαρία Μαρκέζη, ενώ η κόρη του, Κιάρα που γεννήθηκε το 2000, ήταν το πρώτο εγγόνι του πρώην υπουργού.

Η δεύτερη σύζυγός του είναι η ηθοποιός, Ιωάννα Παλαιοπάνου.

Όπως έγινε γνωστό, ο ίδιος και η αδερφή του, Αρετή, έμειναν εκτός διαθήκης του Άκη Τσοχατζόπουλου, που πέθανε το περασμένο καλοκαίρι.

πηγή

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.