Παίζει τα «ρέστα» της η κυβέρνηση! Αυτό που την νοιάζει, είναι να παρουσιάσει ακόμη μια «επιτυχία», στην παρούσα φάση της προεκλογικής περιόδου. Και ας καταρρεύσει μετά στα δικαστήρια! Εξελίξεις -όπως φαίνεται- αναμένονται όχι μόνο πάνω στον τάφο του δημοσιογράφου, αλλά και του πατρινού πυγμάχου!

Για να μη πέσετε από τα σύννεφα. Να το χωνέψετε χωρίς σόδα, να είστε απόλυτα προετοιμασμένοι, για οτιδήποτε ακολουθεί στη ζωή του τόπου. Και να θυμάστε πως τίποτα δεν είναι τυχαίο, τα περισσότερα έργα, που συμβαίνουν στην Ελλάδα ακριβώς τώρα, αυτές τις μέρες, όχι πριν 30 και 60 χρόνια. Με την έννοια ότι οι εκλογές είναι πιο κοντά από ποτέ.. Είναι σκηνοθετημένα με μαεστρία και καιρό πριν, λες και είμαστε σε …ριάλι. Σε αυτή τη χώρα ζούμε.

Για να μη ξεχνιόμαστε, λοιπόν, αναφέρουμε ότι η προσπάθεια της εκλογικής σωτηρίας της κυβέρνησης, δεν θα περιοριστεί μόνο στην εξιχνίαση της δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ. Θα συνεχιστεί να παίρνει σάρκα και οστά και σε άλλες “διάσημες” υποθέσεις. Ενδεχόμενο, που δεν αποκλείεται κατά τους Αστυνομικούς. Συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, να βρεθεί πλέον η άκρη του νήματος και για άλλες εκτελέσεις, που εκείνη την εποχή είχαν συνταράξει το πανελλήνιο!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και σήμερα τι διάβασα ; Η υπόθεση «Καραϊβάζ», οδηγεί στην εξιχνίαση της δολοφονίας Μπερδέση; Δηλαδή, του 39χρονου πυγμάχου από την Πάτρα.

Το σκηνικό. Εκείνο το πρωί της Δευτέρας, έκανε την καθιερωμένη προπόνησή του, στο προπονητικό κέντρο Αίολος, στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 22, στη Βάρη. Λίγο πριν τις 09:00 το πρωί, για άγνωστο λόγο πήγε στο αυτοκίνητό του και άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού. Τότε ήταν που προσέγγισε ένα γκρι τζιπ, ο συνοδηγός φαίνεται να κατέβηκε από το όχημα και πυροβόλησε 14 φορές με πολεμικό καλάσνικοφ εναντίον του στόχου, πλήττοντας θανάσιμα το θύμα στο στήθος και το κεφάλι.

Τότε η ΕΛ.ΑΣ. είχε κάνει λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Άλλωστε, γνωστή η συνταγή : Εκτελέσεις μέρα μεσημέρι, δολοφονίες σε πολυσύχναστους δρόμους, μέσα σε καταστήματα, σε μέρες… γιορτής, ακόμα και δίπλα από σχολεία είναι το σκηνικό της δράσης της ελληνικής μαφίας. “Γραφεία ενοικιάσεων εκτελεστών” με υψηλό δολοφονικό… κασέ, χρησιμοποιήθηκαν για την “μείωση” των διεκδικητών χρημάτων ή και όσων ενοχλούσαν.

Να θυμίσουμε ότι μέσα σε 14 χρόνια από το 2009 έχουν εκτελεστεί κοντά στα 50 συμβόλαια θανάτου και έχουν γίνει δεκάδες απόπειρες!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.